reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny teraz pobawimy się w milionerów 😁 @kate_p7 mam nadzieję że również mi w tym pomożesz.... Wracając do pytania o milion.... Otóż nie macie już żadnego koła ratunkowego.... Wszystko wykorzystane 🙈 no ale nic ponoć ostatnie pytania są najłatwiejsze.... 11 sierpnia mam mieć badania NK ponoć robi się je w 2 połowie cyklu... Ja będę w trakcie miesiączki... I tu pytanie czy mogę opóźnić ją progesteronem?? Czy pojechać z nią na badanie??? Kuźwa nie wiem co robić... Nie ma szybciej terminów i nie wiem co robić.... Tak wpadłam właśnie na pomysł że opóźnie @ progesteronem... Ale czy mogę?? 🤔🤔🤔 Pierwsza odpowiedź prawidłowa wygrywa Talon... A na co dowiecie się w następnym komentarzu ( czy jakoś tak 🙈) nie no tak na serioo to czy mogę tym progesteronem opóźnić miesiączke i normalnie jechav na badanie???? Bo mam kosmos w głowie

reklama
Dziewczyny teraz pobawimy się w milionerów 😁 @kate_p7 mam nadzieję że również mi w tym pomożesz.... Wracając do pytania o milion.... Otóż nie macie już żadnego koła ratunkowego.... Wszystko wykorzystane 🙈 no ale nic ponoć ostatnie pytania są najłatwiejsze.... 11 sierpnia mam mieć badania NK ponoć robi się je w 2 połowie cyklu... Ja będę w trakcie miesiączki... I tu pytanie czy mogę opóźnić ją progesteronem?? Czy pojechać z nią na badanie??? Kuźwa nie wiem co robić... Nie ma szybciej terminów i nie wiem co robić.... Tak wpadłam właśnie na pomysł że opóźnie @ progesteronem... Ale czy mogę?? 🤔🤔🤔 Pierwsza odpowiedź prawidłowa wygrywa Talon... A na co dowiecie się w następnym komentarzu ( czy jakoś tak 🙈) nie no tak na serioo to czy mogę tym progesteronem opóźnić miesiączke i normalnie jechav na badanie???? Bo mam kosmos w głowie
A dlaczego musisz się umawiać ? Nie możesz iść nigdzie „z bomby” ?
Robiłam to badanie kilka razy i nigdy się nie umawiałam. Syn evo robi od pon do czw. Ostatnio robiłam w Invi cta. Nie dość, że szybciej (wynik w 2 dni a nie 2 tyg) to jeszcze taniej ;)

To co wygrywam ? 😂

Wydaje mi się że nie powinnaś suplementowac sztucznie proga jak będziesz badać NK bo to trochę może zakłamać wynik... Będziesz badała z krwi? Te NK z krwi nie są bardzo miarodajne bo co innego dzieje się w macicy więc zrobiłabym wtedy kiedy przypada badanie nawet w trakcie miesiączki.. Ja badalam kilka razy z krwi , na początku cyklu później w drugiej połowie cyklu i wyniki miałam takie same..

A dlaczego musisz się umawiać ? Nie możesz iść nigdzie „z bomby” ?
Robiłam to badanie kilka razy i nigdy się nie umawiałam. Syn evo robi od pon do czw. Ostatnio robiłam w Invi cta. Nie dość, że szybciej (wynik w 2 dni a nie 2 tyg) to jeszcze taniej ;)

To co wygrywam ? 😂
Hm.... Z tego co mi powiedzieli (wykonałam milion telefonów to muszę się umawiać na nie... Jedynie w Łodzi właśnie wypadł mi termin na 11 listopada... Albo na to drugie badanie 🤔 już kuźwa nie wiem sama... Do dobra to dzwonię jutro do invicta i zobaczymy co mi powiedzą...) już mam dość... Juz sie gubię w tych wszystkich badaniach.... Codziennie jacyś lekarze, codziennie wyzyty... I tak od poniedziałku do piątku... Zwariować można...) wygrywasz pierwszego Arbuza z pod moich skrzydeł 😍😍😍😍

Edit : sierpnia a nie kuźwa listopada 🤦‍♀️

Załączniki

• 16266375978454079821332458882990.jpg
    16266375978454079821332458882990.jpg
    696,9 KB · Wyświetleń: 52
Witajcie dziewczyny,ile dni u was wychodziła cała stymulacja do punkcji?Coś mi się kojarzy,że ja miałam kiedyś 11 dni,a u was jak było?

Wydaje mi się że nie powinnaś suplementowac sztucznie proga jak będziesz badać NK bo to trochę może zakłamać wynik... Będziesz badała z krwi? Te NK z krwi nie są bardzo miarodajne bo co innego dzieje się w macicy więc zrobiłabym wtedy kiedy przypada badanie nawet w trakcie miesiączki.. Ja badalam kilka razy z krwi , na początku cyklu później w drugiej połowie cyklu i wyniki miałam takie same..
Dziękuję ❤️❤️❤️ uspokoiłaś mnie bo właśnie dziś uświadomiłam sobie ze termin zbliża się nieubłaganie i nie wiem co robić 🤦‍♀️ tak z krwi lekarz kazal mi tak...

Hm.... Z tego co mi powiedzieli (wykonałam milion telefonów to muszę się umawiać na nie... Jedynie w Łodzi właśnie wypadł mi termin na 11 listopada... Albo na to drugie badanie 🤔 już kuźwa nie wiem sama... Do dobra to dzwonię jutro do invicta i zobaczymy co mi powiedzą...) już mam dość... Juz sie gubię w tych wszystkich badaniach.... Codziennie jacyś lekarze, codziennie wyzyty... I tak od poniedziałku do piątku... Zwariować można...) wygrywasz pierwszego Arbuza z pod moich skrzydeł 😍😍😍😍

Edit : sierpnia a nie kuźwa listopada 🤦‍♀️
Dziwne … robiłam praktycznie wszystkie badania w Syne vo. Zawsze bez umawiania 🤷🏼‍♀️. Zadzwoń i się zapytaj :)
A oni wysyłają NK to Łodzi. Poprzednio tak miałam. Iiii ja też bym nie eksperymentowała z progiem ;)

Biere 💁🏼‍♀️

reklama
Do góry