reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dobrze Ty mój lekarzu od invitro😁 to napisz mi proszę różnice między Famsi a hbIMSI, bo nikt mi nie odpowiedział albo nikt nie wie i w Tobie nadzieja 😂ja myślę, że to jest to samo czyli taka sama metoda tylko pod innymi nazwami ale pewności ni mom 😂
Famsi jest tworem invicta i proponowali to już 10lat temu. Panują nad tym procesem:-) ogółem ideologia może być taka sama, ale inny ciąg eksperymentalny jeżeli tamci mają na to patent. A jeżeli wykonują to samo to jakość może zostawiać wiele do życzenia. Nie ukrywam, ze w klinice która to proponuje nie było wcześniej tej metody itp… należy się zastanowić dlaczego metoda jest tak powszechna. Najprawdopodobniej Invicta miała świetne wyniki co jest zachęcające. Chociaż zawsze mogę się mylić :-) co do początków i skuteczności bo nie mam twardych danych.

reklama
Pomocy dziewczyny..
W środę mam transfer a mnie złapało zapalenie pęcherza [emoji85] co ja mogę brać??
Kurna myślałam, że tylko do mnie się to przypałętalo .. ja walczę od wczoraj i dzisiaj jest delikatny dyskomfort. Pije wit C ,jem żurawinę i biorę 2 tab dziennie furaginy. Wczoraj wzięłam 2x2 tab, jako dawkę uderzeniową ☺️ Jeszcze dobry jest sok z żurawiny, taki 100%

Powodzenia 😘

To czekam na wiesci, a potem smigam na szczepienie.
Bedzie dobrze, szykuj sie powoli na mdlosci i takie tam inne przyjemności.
Nastepna wizyta to juz pewnie prenatalne, wiesz?[emoji3526]
A na jakie szczepienie idziesz? Na wirusa? Kiedy przyjeżdżasz do Pl?
Ja na razie żyję dniem jutrzejszym a prenatalne to kuwa większa abstrakcja niż sama ciunza 😱
Dopiero jutro będę mogła coś zaplanować...

reklama
A na jakie szczepienie idziesz? Na wirusa? Kiedy przyjeżdżasz do Pl?
Ja na razie żyję dniem jutrzejszym a prenatalne to kuwa większa abstrakcja niż sama ciunza [emoji33]
Dopiero jutro będę mogła coś zaplanować...
Taa, druga dawka i za dokładnie 2 tyg od jutra - lecimy. We 3, w nocy. Bedzie ciekawie [emoji2358][emoji38]
Wiadomo - malymi kroczkami, ale mysle, ze od jutra juz naprawdę powinnaś byc spokojniejsza.

Do góry