reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Evela.6 jeszcze tak sobie myśle. Skoro masz jutro wizytę to może zbadaj sobie rano mocz?
Ja mam wizytę we wtorek i jutro zrobię. Gdyby coś wyszło to dr da coś mocniejszego ;))

Kurde czeka cię fajny czas, mimo tych wszystkich stresów to jest piękne jak ten brzuch rośnie, jak widzisz na ekranie takiego cudaka, jak kopie, ja też fizycznie ciąże znosiłam dobrze, nie miałam ciążowych atrakcji to może i u Ciebie chłopak będzie 😉 .
Zgadzam się z Tobą, że to piękny czas, jeden z piękniejszych w życiu🤗. Pamiętam jak mój synek kopał nóżkami w brzuchu, ale tak strasznie często i moco...no i do dziś mu to zostało, kopie tylko, że w piłkę😁 także to ładowanie w brzuchu było zwiastunem jego zamiłowania, bo od najmłodszych lat gra w klubie, a w wolnej chwili ładuje piką gumową w chałupie 🤦‍♀️no czasami mam dość, tyle lat... 😂

Dziwna sprawa z tym estradiolem.
Zrobiłam małe podsumowanie:
- ty miałaś 7330pmol ( czyli 1996 pg) i 14 dojrzałych komórek + hiperkę.
- ja miałam 10500 pmol ( 2860 pg) i tylko 6 dojrzałych komórek bez hiperki.
- fredka miała 4400 pg ( czyli 16150 pmol) i tylko 5 dojrzałych komórek bez hiperki.
- a motylek 3000 pg ( 11000 pmol) i aż 14 dojrzałych bez hiperki
O co kaman z tym estradiolem?? Chyba jednak jego poziom nie odzwierciedla stanu faktycznego 🤔
Ale 7330 miałam dwa dni przed punkcja a trzy dni przed punkcja miałam 3300 wiec doktor mowila ze się podwaja wiec w dniu punkcji da wynik 28 tys.

Czy miała któraś z was rozmrożonego trzydniowego zarodka po to aby chorować go do 5-tej doby i dopiero podać do macicy?

reklama
@fredka84 patrz co udało mi się wycodować 😍😍😍😍😁

Załączniki

• Screenshot_2021-07-18-21-25-46-343_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-07-18-21-25-46-343_com.miui.gallery.jpg
    407 KB · Wyświetleń: 99
Do góry