reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No widzisz norma 99 a mi dr mówił jak mialam 89 że dużo i zapisał mi glucophage 2 razy dziennie
Teraz mam na czczo 90 -95
hmm dziwne tak bez krzywej... no fakt że w ciąży norma jest do 92 więc nadal i tak było u Ciebie ok.... hmm sama nie wiem. Ja zawsze miałam cukier lekko podwyższony( no moja dieta pozostawiła trochę do życzenia;)) A w ciąży do 20tc cukry na czczo były w normie choć powyżej 85.

hmm dziwne tak bez krzywej... no fakt że w ciąży norma jest do 92 więc nadal i tak było u Ciebie ok.... hmm sama nie wiem. Ja zawsze miałam cukier lekko podwyższony( no moja dieta pozostawiła trochę do życzenia;)) A w ciąży do 20tc cukry na czczo były w normie choć powyżej 85.
Hahahah no ja też tak się zastanawiam i kocham cukier jak to pogodzić🤣🤣🤣🤣

Ja widzę, ze to poszlo w zlym kierunku. Moj post nie mial na celu zachecic do narzekania na macierzyństwo, a juz na pewno nie n tym watku. Chodzilo mi o to, zeby dziewczyny cieszyly sie tym czasem dla siebie, jakim.jest ciaza, tym nic nierobieniem, odpoczywanie m i wogole. Bo potem wszystko sie zmienia.

Przecież ja nie chciałam żadnej urazić. Ja bym się dała pokroić za Igorka i jeden jego uśmiech wynagradza brak snu i zmęczenie 😍😍😍 to najcudowniejszy dar jaki dało mi życie ❤️❤️

I tak - czas w pierwszej ciąży jest wyjątkowy, warto docenić relaks i się bezkarnie poobijać bez wyrzutów sumienia 😉

Dziewczynki, czy któraś z Was jest ze Śląska i może polecić jakiegoś lekarza/klinikę?

Albo czy któraś słyszała o dr Cholewie?

Będę wdzięczna za jakiekolwiek info😘😘

reklama
Do góry