reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No widzisz norma 99 a mi dr mówił jak mialam 89 że dużo i zapisał mi glucophage 2 razy dziennie
Teraz mam na czczo 90 -95
hmm dziwne tak bez krzywej... no fakt że w ciąży norma jest do 92 więc nadal i tak było u Ciebie ok.... hmm sama nie wiem. Ja zawsze miałam cukier lekko podwyższony( no moja dieta pozostawiła trochę do życzenia;)) A w ciąży do 20tc cukry na czczo były w normie choć powyżej 85.

hmm dziwne tak bez krzywej... no fakt że w ciąży norma jest do 92 więc nadal i tak było u Ciebie ok.... hmm sama nie wiem. Ja zawsze miałam cukier lekko podwyższony( no moja dieta pozostawiła trochę do życzenia;)) A w ciąży do 20tc cukry na czczo były w normie choć powyżej 85.
Hahahah no ja też tak się zastanawiam i kocham cukier jak to pogodzić🤣🤣🤣🤣

Ja widzę, ze to poszlo w zlym kierunku. Moj post nie mial na celu zachecic do narzekania na macierzyństwo, a juz na pewno nie n tym watku. Chodzilo mi o to, zeby dziewczyny cieszyly sie tym czasem dla siebie, jakim.jest ciaza, tym nic nierobieniem, odpoczywanie m i wogole. Bo potem wszystko sie zmienia.

Przecież ja nie chciałam żadnej urazić. Ja bym się dała pokroić za Igorka i jeden jego uśmiech wynagradza brak snu i zmęczenie 😍😍😍 to najcudowniejszy dar jaki dało mi życie ❤️❤️

I tak - czas w pierwszej ciąży jest wyjątkowy, warto docenić relaks i się bezkarnie poobijać bez wyrzutów sumienia 😉

Dziewczynki, czy któraś z Was jest ze Śląska i może polecić jakiegoś lekarza/klinikę?

Albo czy któraś słyszała o dr Cholewie?

Będę wdzięczna za jakiekolwiek info😘😘

reklama
Do góry