Netiaskitchen
Fanka BB :)
Fredzia,Ty miałaś kiedyś w życiu już taką betę?czy to najwyższa ever?Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fredzia,Ty miałaś kiedyś w życiu już taką betę?czy to najwyższa ever?Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Piękna beta[emoji3590]Dziewczyny dzisiejsza beta 3264 [emoji7] jezu jak ja na to czekalam[emoji3] dzisiaj 20 dpt. Oby na usg wszystko bylo dobrze[emoji110]
Ostatnio bylam zaskoczona jak maluch wsuwal obiad - sam.Wiesz co mnie zastanawia w PL jak puściłam syna do zlobka to nadal zła matka tak robi. A za granicą to norma, ze dziecko idzie do zlobka i jakoś bez mamusi nie jest skrzywione, opóźnione… Ogółem zlobek tez duzo takie maluchy uczy - chociażby mówić. Bo Pani musi zrozumieć o co dziecku chodzi:-) a w domu wszystko poddane pod nos.,
Tak chce w tym cyklu mieć transfer. Jak być w ciąży to tylko z naszą @fredka84 która jak już dobrze zerknęłam ma piękną betęTeż tak myślę. [emoji3059]
Motylek Ty w tym cyklu teraz rozpoczynasz przygotowania do transferu czy w następnym?A co się takiego działo w ciąży?
Rośnie[emoji123][emoji123][emoji91]Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Kurde aż muszę to napisać ... Odczytałam twoje wyniki i się popłakałam ze szczęścia kochana wiedziałam że będzie dobrze teraz już musi Nawet nie wiesz jak się cieszę że w końcu Ci się udało . Jesteś wspaniała osoba i wiedziałam że to twój czas jeszcze kilka miesięcy przed tobą nim ujrzysz i przytulisz swoje małe wielkie szczęście . Strach Cię nie opuści do dnia porodu ( po porodzie też będzie ale nieco inny ) ale uwierz w to że w końcu się udało , że małego człowieka nosisz pod sercem i się już nie denerwuj proszę mam nadzieję że i mi w końcu się kiedyś uda ( oby tak było ) ale powiem szczerze że z twojej bety cieszę się jak by to była moja własna teraz oczekujemy wszyscy USG ( będziesz badać jeszcze przyrost czy czekasz na USG już ?)Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Gratulacje teraz czekać tylko na serduszkoPiesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Ze 6 misieczniak potrzebuje Mamy to sie zgadzam. Ale wg mnie roczniak, ktory ma kontakt z rówieśnikami rozwija sie zupelnie inaczej niz ten, ktory tego kontaktu nie ma.Przede wszystkim zaden zlobek nie da mu tego co da mu bliskosc mamy.Nawet ten najlepszy.Nie w wieku 6 miesiecy czy nawet roku.To nie jest zlosliwosc z mojej strony,po prostu tak jest.Jestem szczesliwa,ze mam dzieciaki w domu.