reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Wiesz nabralam takiej duzej sily psychicznej, jestem tez caly czas mocno zdyscyplinowana psychicznie. Nie spie - tylko czuwam ;) Jest przy takim malenstwie co robic 😅 Jestem nareszcie spelniona kobieta. To widac po mnie. Wiem tez ze jesli mi sie w koncu udalo to naprawde dążąc uparcie do celu mozzznnaaaa wszystko ;) Ja to z ciebie nie moge jak by to @fredka84 napisala jestes moja miszczyni. Mysle ze ten zarodek zaskoczy tu nie jedna z nas ;) Ale czad normalnie ;)
oj do wyspania to masz jeszcze daleką drogę haha. Dziś moja obudziła mnie o 4.30 , oczywiście sama dalej spała ale oberwałam dwa razy z kopa, zasnełam dopiero około 6.

reklama
oj do wyspania to masz jeszcze daleką drogę haha. Dziś moja obudziła mnie o 4.30 , oczywiście sama dalej spała ale oberwałam dwa razy z kopa, zasnełam dopiero około 6.
ah zapomnialam sie pochwalic ze zaszepilam sie na covid pfizerem. JPRDL strasznie zle sie czulam. chyba miala duzo przeciwcial. W nocy mokra bylam tak sie poila, bolala mnie glowa, reka kazdy miesien nawet u maego palca u nigi i goraczka 38. Poznij mi przeszlo - teraz sie boje drugiej dawki.

Dziekujemy ciociu ;)

Wiesz u nas to byl prawdziwy cud - jeszcze sie nie spotkalam z podobnym przypadkiem ktory by sie tak dobrze skonczyl. A przetrzepalam prawie cale forum w poszukiwaniu podobnej bety ;) I tak to prawda ze latwiej jest uwierzyc w kogos niz w siebie bo in vitro wyciska z nas wszystkie poty. Ja bede wierzyc za was obie !!!!
Czy mogłabys mi napisac jaka mialas bete i kiedy? I jakie zarodki transferowane?Bede bardzo wdzieczna.

Dziewczyny - te z pozytywną Beta Hcg kazali wam odstawiac estrofem? Dzwonila do mnie lekarka z Novum, ktora byla przy transferze z dr L i pytalam o leki, podalam poprzednie bety i mowilam, ze czekam na dzisiejsza (a niedawno sie wynik pojawil) to powiedziala, ze bromergon juz odstawiam z dnia na dzien, a estrofem schodze na 1 tabl 1 x dz przez 7 dni i koncze. Czy ktoras tak miala?

Dziewczyny - te z pozytywną Beta Hcg kazali wam odstawiac estrofem? Dzwonila do mnie lekarka z Novum, ktora byla przy transferze z dr L i pytalam o leki, podalam poprzednie bety i mowilam, ze czekam na dzisiejsza (a niedawno sie wynik pojawil) to powiedziala, ze bromergon juz odstawiam z dnia na dzien, a estrofem schodze na 1 tabl 1 x dz przez 7 dni i koncze. Czy ktoras tak miala?
Tak, ja tez odstawiałam estrofem powoli. Jestem w 7tc a estrofem odstawiłam całkowicie dopiero w zeszły czwartek

Moja znajoma zrobiła betę 10dpt (piątek) blastki i wyszło jej 44, no mało ale przecież przyrost najważniejszy. Powtórzyła w poniedziałek, czyli 13dpt i beta tylko 83. Czyli za mało. A jej lekarka z kliniki już jej wyznacza dzień porodu 🤦. No swiat się kończy albo ja taka głupia 🤦
Ktoś kogoś robi w konia. Szansa na pozytywny rozwój sytuacji jest minimalna. No co tutaj się oszukiwać. Nawet moja mega niska beta na etapie 13 dpt wyniosiła jakieś 170. Nie wiem po co lekarze nie mówią prawdy, wtedy dla takiej osoby jest jeszcze gorzej, a tak można psychicznie jakoś się przygotować ...

reklama
Zależy jaki cykl? Ja na cyklu świeżym odstawiłam estrofem 11 dpt.

Do góry