reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Podjełam walkę, na razie dość udaną. Od lutego -7 kg, wyniki hemoglobiny glikowanej jak u zdrowej osoby:)
malo tego w środę mam przegląd i jeśli wszystko będziie dobrze jadę na transfer. Jestem już umówiona, przygotowania będę robiła u siebie, do Białegostoku jadę tylko na transfer. Oj będzie się działo.
:o:o:o rany boskie motylku !!!! Jednak sie zdecydowalas? Jestes niesamowita ;) uwielbiam takie happy endy. A transfer mrugacza? Oswoilas sie juz z ta mysla ze mozesz byc znowy w ciazy?

:o:o:o rany boskie motylku !!!! Jednak sie zdecydowalas? Jestes niesamowita ;) uwielbiam takie happy endy. A transfer mrugacza? Oswoilas sie juz z ta mysla ze mozesz byc znowy w ciazy?
Wcale, ale to wcale nie wierzę w ciążę, przecież @kate_p7 ciągle twierdzi że 1bb to słaby zarodek😎 jeśli będę w ciąży a jednak biorę to gdzie pod uwagę będę musiała się z tym oswoić. Wyobraź sobie, moja córka jeszcze się podłącza 😂znaczy cyckuje. Jak będzie trzecie dziecko to chyba pobije rekord w długości karmienia piersią no. 7 lat, plus trzy ciąże....hehe.
Napisz jak Natalka, ile waży, czy ogarniasz życie z maluszkiem. Jak podoba ci się macierzyństwo, co cię zaskoczyło pozytywne a może coś negatywnie.

Wcale, ale to wcale nie wierzę w ciążę, przecież @kate_p7 ciągle twierdzi że 1bb to słaby zarodek😎 jeśli będę w ciąży a jednak biorę to gdzie pod uwagę będę musiała się z tym oswoić. Wyobraź sobie, moja córka jeszcze się podłącza 😂znaczy cyckuje. Jak będzie trzecie dziecko to chyba pobije rekord w długości karmienia piersią no. 7 lat, plus trzy ciąże....hehe.
Napisz jak Natalka, ile waży, czy ogarniasz życie z maluszkiem. Jak podoba ci się macierzyństwo, co cię zaskoczyło pozytywne a może coś negatywnie.
Wiesz nabralam takiej duzej sily psychicznej, jestem tez caly czas mocno zdyscyplinowana psychicznie. Nie spie - tylko czuwam ;) Jest przy takim malenstwie co robic 😅 Jestem nareszcie spelniona kobieta. To widac po mnie. Wiem tez ze jesli mi sie w koncu udalo to naprawde dążąc uparcie do celu mozzznnaaaa wszystko ;) Ja to z ciebie nie moge jak by to @fredka84 napisala jestes moja miszczyni. Mysle ze ten zarodek zaskoczy tu nie jedna z nas ;) Ale czad normalnie ;)

reklama
Do góry