Czekam na maple…. Dzis miala byc!Słońce, a Ty skończyłaś cykl czy jeszcze czekasz na @
A kiedy u Ciebie przy pomyslnych wiatrach wypadnie transfer?
Czyzbysmy trzeci raz mialy razem transferowac???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na maple…. Dzis miala byc!Słońce, a Ty skończyłaś cykl czy jeszcze czekasz na @
Jasne, że tak! Bierz koniecznie! Ja już mam 10 dpt i biore non stop no spe 3 x dz i scopolan 2xdz nie dopuszczam do skurczy (po pierwszym transferze miałam i się to źle skończyło). A jak mnie coś zakluje mocniej to biorę dodatkową dawkę no spy. Nie dopuszczaj do skurczów!Dziewczyny, czy brzuch może boleć jak na @ od 2 dni i wszystko może okazać się jednak dobrze? Jutro 10tpd i beta ale ten brzuch nie przestaje. Widziałam, że pisałyście o nospie, myślicie, że pomoże?
A nie sprawdzilas w tym kalkulatorze od annemarie ???Kochane moje w 8dpt beta już nie powinna spadać po połowie ovitrell?
Kochana błagam myśl pozytywnie! Bierze przykład ze mnie. Ja przy pierwszym podejściu z 9 zarodków ostatecznie miałam tylko trzy, a 2 crio w ogole sie nie przyjely. A teraz nawet nie pozwolili mi zrobic stymulacji, przez chory jajnik i cud się stał, że pierwszy raz od 7 miesiecy pojawił sie pecherzyk - 1 maly pecherzyk na prawym jajniku! I co? Nie poddalam sie. Wyobrazalam sobie, ze ten jeden rosnie, ze plywa w nim piekna zdrowa komorka jajowa. Ze powstanie piekny zdrowy zarodek (a uwierz, bylo mi mega ciezko tak pozytywnie myslec). Udalo sie. Dzisiaj 10 dpt, jutro druga weryfikacja bety, a dzisiaj test robiony o 13 (wcale nie z porannego moczu jeszcze mocniejszy niz wczoraj). Wiec caly czas mowie do mojego zarodeczka Pawla, zeby mnie nie zawiodl i ze ma cieply dobry domek i ma rosnac wiec niech moj przyklad (naprawde trudny - a jestem po 4 operacjach roznych z powodu endometriozy) da Ci sile i dobra wiareNo i chu. bombki strzelił moje optymistyczne nastawienie. Moje dwa pozostałe zarodki przestały się rozwijac. Czyli to jest transfer ostatniej szansy i znów zaczynam czuć to co zawsze...
Ja sprawdzałam w nim mega duzo razy i mi beta już 3 dpt wychodziła moja więc nie wiem czy można mu wierzyć. Nawet dawałam więcej niż połowę w tym kalkulatorze i nie wychodziło mi 48 w nim ani razy..Ja miałam 6.1.1 Więc moja blastka była bez otoczki i mogla by sie zaimplaniwac od razu ale dziewczyny tu pisały, że raczej ta beta 48 w 3dpt to tylko ovitrele więc już nie wiem...A nie sprawdzilas w tym kalkulatorze od annemarie ???
Bosze cudownie!!!! Novum działa cuda! Maja mega profesjonalne podejscie i mega doswiadczenie. Gratuluje Ci ogromnieMożemy sobie rękę podać Novum ma nosa w takich przypadkach, u mnie były 2 pęcherzyki jeden okazał się pusty a w drugim była komórka, z tej jednej komórki 05.05 urodził się mój synek - ja nie wierzyłam, że coś z tego będzie a Zamora cały czas mówił, że od niego wyjdę w ciąży po porodzie ucałowałam go wirtualnie i wysłałam zdjęcie cudu, którego dokonał.
Ja wczoraj mialam rozmowe z moja endokrynolog. I jej slowa w trakcie rozmowy: „tylko prosze sie nie przejmowac przyrostami bety, gdyby takie byly, bo juz widzialam slabe przyrosty, a byly z tego piekne ciaze” wiec tak bedzie na pewno u CiebieWitajcie,
Dziewczyny, u mnie nie jest dobrze, beta słabo rosnie, ale ani sladu plamienia czy poronienia..wrecz przeciwnie mam wszystkie objawy ciąży..
9dpt- 14
13dpt- 39,90
15dpt- 57,5
17dpt- 117,87
21dpt- 258,60
23dpt- 352,30
Zarodki 2-3 dniowe, kriotransfer.
Wiem, ze nic z tego nie będzie niestety, ale czy ktoras z Was spotkala sie z tak niskimi przyrostami i ze bylo wszystko dobrze z ciążą? W poniedzialek 14.06 mam pierwsze usg.
Też tak uważam i nie dlatego, że tam się udało tylko przerobiłam kilka klinik i mam porównanie . Dziękuję i życzę takiego zakończenia jak u mnie.Bosze cudownie!!!! Novum działa cuda! Maja mega profesjonalne podejscie i mega doswiadczenie. Gratuluje Ci ogromnie
Aco mówi lekarz i czy po transferze miałaś jakiekolwiek plamienia??Witajcie,
Dziewczyny, u mnie nie jest dobrze, beta słabo rosnie, ale ani sladu plamienia czy poronienia..wrecz przeciwnie mam wszystkie objawy ciąży..
9dpt- 14
13dpt- 39,90
15dpt- 57,5
17dpt- 117,87
21dpt- 258,60
23dpt- 352,30
Zarodki 2-3 dniowe, kriotransfer.
Wiem, ze nic z tego nie będzie niestety, ale czy ktoras z Was spotkala sie z tak niskimi przyrostami i ze bylo wszystko dobrze z ciążą? W poniedzialek 14.06 mam pierwsze usg.