G
gość2502
Gość
Cudownie, że masz już dzieciątka. Trzymam kciuki chociaż sama wiesz jakie sa szanse to cuda sie zdarzają :*Żadnych plamien, szyjka twarda i zamknieta, progesteron i estradiol rosną, piwrsi jak bolesne balony, brzuch mi nawet twardnieje jak się zdenerwuję albo przeforsuję, często mi niedobrze i strasznie spiąca jestem.... dziewczynki ja jestem bardzo szczęsliwa, bo mam juz dwojkę cudownych dzieciaczków ze starania się (w sumie walkę zaczęlismy juz kilkanascie lat temu, kilka stymulacji, kilka punkcji, duzo transferow... ciężką drogę przeszlismy i mamy cudownego chłopca i dziewczynkę. Tylko oststnia stymulacja 5 lat temu zakonczyła sie tym, ze zaszlam w ciąze zaraz po stymulacji i az 5 zarodeczkow zamrozono . Z tego 2 blastocysty wzielam dokladnie rok temu i oba sie zagniezdzily, beta piękna wysoka i super rosla , na usg tylko jeden pecherzyk, serduszka nie doczekalam... zabieg i czyszczeniedo dzis tego nie rozumiem dlaczego jak taka super beta byla. Teraz wzielam ostatnie dwa mrozaczki 2-3 dniowe i usg mam dopiero w poniedzialek 14.06, ale beta niska i niskie przyrosty, zupelnie odwrotnie niz w zeszlym roku....czy myslicie, ze przy tych przyrostach teraz moze byc wszystko dobrze? Szkoda mi tego Malenstwa, ktore mam w brzuszkuza kazdym razem to bardzo boli gdy po zagniezdzeniu przychodzi poronienie