reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

co za chamy:/ niech ten doktorzyna sie trochr wuedukuje jesli chodzi o invitro, ze zabronione? chyna u niego na wiosce... nie dziwie sie ze kobiety sie boja przyznawac ze po invitro sa, wlos sie jezy na glowie jaki jest poziom niektorych lekarzy
No serio place duże podatki nie zarabiam najniższej krajowej ... Nie chodzi mi o to że jak ktos zarabia najniższa to można tak traktować .. broń Boże ....do lekarza tylko prywatnie za kupę kasy a jak mi się coś trafi na NFZ to cud
Jak pojechałam w chwili znalezienia poparcia ,pomocy bo przecież podatki mi zabierają to mi tak powiedzieli
Całe szczęście że covid i sale były zamknięte na oddziale ...
Dosyć że walka męża przed in vitro z nowotworem to jeszcze jak już nam się udało 🤰 chociaż na chwilę ...potraktowali mnie jak zwyrodnialca 😭😭😭
Ja nigdy się nie kryje że chce mieć dziecko w sposób taki jak in vitro ...mam za nic zadnie takich osob
Niestety to mój przypadek nie życzę tego nikomu ...a już w ogóle podczas starania się o ciąże właśnie tak jak my
A Panie na SOR z tekstem "a nie da się inaczej "
TRAGEDIA

Ostatnia edycja:
reklama
No serio place duże podatki nie zarabiam najniższej krajowej ...do lekarza tylko prywatnie za kupę kasy a jak mi się coś trafi na NFZ to cud
Jak pojechałam w chwili znalezienia poparcia ,pomocy bo przecież podatki mi zabierają to mi tak powiedzieli
Dosyć że walka męża przed in vitro z nowotworem to jeszcze jak już nam się udało 🤰 chociaż na chwilę ...potraktowali mnie jak zwyrodnialca 😭😭😭
Ja nigdy się nie kryje że chce mieć dziecko w sposób taki jak in vitro ...mam za nic zadnie takich osob
Niestety to mój przypadek nie życzę tego nikomu ...a już w ogóle podczas starania się o ciąże właśnie tak jak my
TRAGEDIA
Bardzo mi przykro, że tak Cie potraktowali... To ja napisałam aby pojechać na SOR 😔 ale mogłoby się to różnie potoczyć... To jest bardzo przykre i nieludzkie... Kogo to obchodzi jak się udaje zajść w ciążę!! Życie to życie!!

No serio place duże podatki nie zarabiam najniższej krajowej ...do lekarza tylko prywatnie za kupę kasy a jak mi się coś trafi na NFZ to cud
TRAGEDIA
noo, tez bym sie mega wkurwila. czlowiek placi podatki i jak potrzebuje to nie moze sie doprosic pomocy:/ wogole co tp za tekst czy inaczej sie nie da, chyba dla wlasnej przyjemjosci nie wydajesz takiej kasy na invitro tylko dlatego ze nie masz wyboru innego. a nie kazdy chcr adoptowac tylko chce kiec swoje biologiczne dziecko i kurczr masz do tego prawo a nie zeby jeszcze jakis pacan ocenial. mega sie wkurzam na takie sytuacje, oby wiecej ani Tobie ani zadnej z nas sie to nie przydarzylo

reklama
Do góry