Ewunka
Fanka BB :)
Zgadzam się w 100% klinika krzak i ciężko przypadek nie idą w parze .Wiem, ze zmienilas klinike, ale kadra w większości ta sama, no i klinika nowa, mimo ze to Bocian... Nie wiem, tak jakos zawsze mam w głowie chocby Ewunke, ktora przy ostatniej stymulacji postawila na ekspertow. 3 stymulacje nie daly nic, zero efektow, a z tej jednej ostatniej bedzie zaraz miec druga corke.
Bo ktos inaczej podszedl, pokminil i znalazl klucz.
Ja nie chce Cię denerwować czy cos, życzę Ci jak najlepiej. Po prostu tak jakos wysaje mi się dziwne, ze tyle blastek mialas wcześniej, a teraz taka kaszana. To wygląda na blad kliniki, bo odstwpu między stymulacjami a tak duzego nie ma, nie?
Zanim wybrałam kolejna klinika byłam chyba w 10 ....
Mąż już się "śmiał " że ta lekarka z dziś nie podobała mi się bo zamiast przeczytać moje papiery w 10 minut czytała 9 ....
Ja miałam już tam jakaś wiedzę...... I swój plan , swoje wymagania .
Miałam za saba 3 stymulacjie 1 ciążę biochemiczna , 10 cm torbiel potrzebujaca konsultacji onkologa ,2 operacjie po drodze....
No i znalazłam lekarza Polaka który wpadł mi w oko I czułam że z nim się dogadam.
No i miałam z nim 3 transfery ( 4 zarodki ) i 2 ciążę.
Marcelina ma 3 i pol roku A jej siostra w poniedziałek miała 34+1 I 2556 g .
Mam planowo cesarke na 37+1 - 21.06 i bedzie robil ja ten sam lekarz co transfer .
Tak sobie zartujemy że jak ja wsadził to niech teraz wyjmije.....
Ostatnia edycja: