reklama
G
gość2502
Gość
22 ale 12 zapłodnionych z czego wyszło 7 blastocyst, jutro jadę po jednąIle jajeczek wyhodowałyście na pierwszej stymulacji do In vitro?
Ja 10, ale tylko 5 było ok, z czego powstały 4 zarodki.Ile jajeczek wyhodowałyście na pierwszej stymulacji do In vitro?
Ewunka
Fanka BB :)
0 stymulacjia przerwana nie było nawet punkcji.Ile jajeczek wyhodowałyście na pierwszej stymulacji do In vitro?
2 stymulacjia 1 I 1 zarodek ciąża biochemiczna
3 stymulacjia 3 jaja 2 zarodki nic
4 stymulacjia 12 jajek 5 zarodków ( 4 szt 3 dniowe 1 blastka .
Transfer 2sz 3 dniowe nic
Transfer 1 blastki córka
2 pozostałe 3 dniowe rozłożone i hodowane do blastki 1 blastka transfer córka 34 + 4 obecnie w brzuchu
G
gość2502
Gość
Zależy jakie masz amh przede wszystkim, jaki wiek problem i w ogoleTo widzę rozpiętość jest ładna... Od 0 do 30...ciekawe jak to będzie u mnie...
Mimi94
4.46ng/ml, 27lat, problem niezidentyfikowany...Zależy jakie masz amh przede wszystkim, jaki wiek problem i w ogole
Orchidea33
Dziewczyny prosze trzymajcie kciuki, zeby malpa jeszcze do mnie nie przyszła... dzis 24 dc, a bola mnie piersi i brzuch :/ okres powinnam dostac za tydzien... jak sie przesunie to rozjedzie mi sie wszystko u mnie histeroskopie mozna wykonac w 21-23 dc a w klinice robia tylko w sr i czw.. jakbym miala planowo to byłoby idealnie. Tak to nie wiem co wyjdzie
reklama
Dziewczyny prosze trzymajcie kciuki, zeby malpa jeszcze do mnie nie przyszła... dzis 24 dc, a bola mnie piersi i brzuch :/ okres powinnam dostac za tydzien... jak sie przesunie to rozjedzie mi sie wszystko u mnie histeroskopie mozna wykonac w 21-23 dc a w klinice robia tylko w sr i czw.. jakbym miala planowo to byłoby idealnie. Tak to nie wiem co wyjdzie
Trzymam
Podziel się: