reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ile jajeczek wyhodowałyście na pierwszej stymulacji do In vitro?
0 stymulacjia przerwana nie było nawet punkcji.
2 stymulacjia 1 I 1 zarodek ciąża biochemiczna
3 stymulacjia 3 jaja 2 zarodki nic
4 stymulacjia 12 jajek 5 zarodków ( 4 szt 3 dniowe 1 blastka .
Transfer 2sz 3 dniowe nic
Transfer 1 blastki córka
2 pozostałe 3 dniowe rozłożone i hodowane do blastki 1 blastka transfer córka 34 + 4 obecnie w brzuchu

Dziewczyny prosze trzymajcie kciuki, zeby malpa jeszcze do mnie nie przyszła... dzis 24 dc, a bola mnie piersi i brzuch :/ okres powinnam dostac za tydzien... jak sie przesunie to rozjedzie mi sie wszystko :( u mnie histeroskopie mozna wykonac w 21-23 dc a w klinice robia tylko w sr i czw.. jakbym miala planowo to byłoby idealnie. Tak to nie wiem co wyjdzie :(

reklama
Dziewczyny prosze trzymajcie kciuki, zeby malpa jeszcze do mnie nie przyszła... dzis 24 dc, a bola mnie piersi i brzuch :/ okres powinnam dostac za tydzien... jak sie przesunie to rozjedzie mi sie wszystko :( u mnie histeroskopie mozna wykonac w 21-23 dc a w klinice robia tylko w sr i czw.. jakbym miala planowo to byłoby idealnie. Tak to nie wiem co wyjdzie :(

✊✊✊Trzymam

Do góry