DziękujęNieustannie
reklama
marzycielko
Fanka BB :)
9dptKtóry jesteś dpt?
Kiedy wizyta? Kontaktowałaś się z lekarzem? Robisz jeszcze przyrost?
marzycielko
Wizyta 11.12 nie kontaktowałam się bezpośrednio z lekarzem bo na zaleceniach mam napisane że 12dpt mam zbadać betę i jeżeli beta dodatnia to za 7 dni mam umówić się na wizyteKiedy wizyta? Kontaktowałaś się z lekarzem? Robisz jeszcze przyrost?
Co do bety to chyba potworze jeszcze w środę. Jest to moja pierwsza ciąża więc nie wiem ile razy powinnam ją potworzyć
Ja w mojej ostatniej ciąży robiłam 3 razy przyrost. Były idealne. Finalnie puste jajo.Wizyta 11.12 nie kontaktowałam się bezpośrednio z lekarzem bo na zaleceniach mam napisane że 12dpt mam zbadać betę i jeżeli beta dodatnia to za 7 dni mam umówić się na wizyte
Co do bety to chyba potworze jeszcze w środę. Jest to moja pierwsza ciąża więc nie wiem ile razy powinnam ją potworzyć
Teraz nie robiłam w ogóle przyrostów, co ma być to będzie
Ja też teraz robię dwa razy i cierpliwie czekam.Ja w mojej ostatniej ciąży robiłam 3 razy przyrost. Były idealne. Finalnie puste jajo.
Teraz nie robiłam w ogóle przyrostów, co ma być to będzie
Polecam jeszcze progesteron zbadać przy okazji.
marzycielko
Bardzo mi przykro mam nadzieję że chociaż ominie cię szpitalChyba przełam dobrą passę. Prcherzyk urósł ale jest niekształtny i pusty. Odstawiam leki i czekam aż beta zacznie siadać. Kontrola w środę. Jeżeli będzie dalej rosła czeka mnie szpital...
reklama
Tego sobie życzę i proszę mi się tu nie smucić bo depcze wam po ogonach i w styczniu o ile organizm sam się oczyści śmigam po rodzeństwo dla mojego szoguna który będzie miał półtorarokuBardzo mi przykro mam nadzieję że chociaż ominie cię szpital
Podziel się: