reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kiedy wizyta? Kontaktowałaś się z lekarzem? Robisz jeszcze przyrost?
Wizyta 11.12 nie kontaktowałam się bezpośrednio z lekarzem bo na zaleceniach mam napisane że 12dpt mam zbadać betę i jeżeli beta dodatnia to za 7 dni mam umówić się na wizyte

Co do bety to chyba potworze jeszcze w środę. Jest to moja pierwsza ciąża więc nie wiem ile razy powinnam ją potworzyć

Wizyta 11.12 nie kontaktowałam się bezpośrednio z lekarzem bo na zaleceniach mam napisane że 12dpt mam zbadać betę i jeżeli beta dodatnia to za 7 dni mam umówić się na wizyte

Co do bety to chyba potworze jeszcze w środę. Jest to moja pierwsza ciąża więc nie wiem ile razy powinnam ją potworzyć
Ja w mojej ostatniej ciąży robiłam 3 razy przyrost. Były idealne. Finalnie puste jajo.
Teraz nie robiłam w ogóle przyrostów, co ma być to będzie 😀😀

reklama
Do góry