reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też trzymam ✊✊✊ Niech dziewczyny siedzą spokojnie, to jeszcze nie ich czas ❤
No mam nadzieje, stosuje się do zaleceń lekarza ( prawie wszystkich:p ) Może zwiększę sobie progesteron jeszcze bo jakoś mało dostałam.
Mam nadzieje, ze nawet jeśli przyjdą na świat wcześniej to bez żadnych wylewów itp... Czasem głupia ta natura, mam znajomą i w 32tc zaczął się poród przetrzymali do 35tc i zdrowe dziecko 10pkt, wagowo dorodne. I szybciej niż rówieśnicy wstało, chodziło, biegało i reszta kompetencji tez super. Druga ciąża i trzecia podtrzymywana lekami itp. Do 40tc prawie donoszona no niby sukces, ale żadne z dzieci nie dostało 10pkt i każde miało hipotrofie. Może ja tez kiepski inkubator :-) w końcu już mi bliżej do 40tki niż do 30tki. Zobaczymy jak moja szyja, może teraz długi czas będzie spokoj :-)

To może byś trochę zwolniła wiercipięto? 😜
Chyba nie chcesz parę tygodni leżeć w szpitalu? Zwolnij, matka, wycisz się, kontempluj swój błogosławiony stan 😅🤣
Serio nie robie akrobacji w domu a trochę ruchu musi być bo leżenie tez niezdrowe dla dzieci. Już tyle książek przeczytałam z nudów. No i brakuje mi ludzi :-( przed procedurami się izolowałam a teraz kiedy mogę wyjść to już ruszyć się nie mogę dalej niż pod blok.

A ty jak się czujesz? Jak dajesz radę z twixami i brzuszkiem? 😘
Sportowo,dzien i noc w ciazy byc bez dzieci,a miec dwojke na glowie.Nie jest to latwe,ale ide w wielu sytuacjach na łatwizne i wybieram mniejsze zlo.Maluchy wiedza ze mama ma Baby im Bauch 🤰Zoska jest bardzo ostrozna ,Lennart patrzy troche z nie dowierzaniem,czasami sie zapomni kopnie w zabawie itp.Zwolnilam tempo na tyle na ile to mozliwe i musze przetrzymac pewno do konca sierpnia . Ciezki temat,ale musze to ogarnac i tyle.

Serio nie robie akrobacji w domu a trochę ruchu musi być bo leżenie tez niezdrowe dla dzieci. Już tyle książek przeczytałam z nudów. No i brakuje mi ludzi :-( przed procedurami się izolowałam a teraz kiedy mogę wyjść to już ruszyć się nie mogę dalej niż pod blok.
Wsiadaj w metro i dawaj do mnie 😊
Nie nachodzisz się... 😉

Ja pierdzielę, jakich pech dziś. Najpierw jechaliśmy jak mumie za konwojem z 50km. Teraz stoimy w korku bo wypadek jakis jest 🤦. Jestem na czczo bo chcę TSH zrobić i łeb mnie z głodu nawala 🥴.
@Gonia0605 mój dobry nastrój poszedł w pi.zdu🥴
@Szyszka29 powodzenia ❤️
No to będą piękne widoki, bo jak idzie jak po gruzie to często jest rewelacyjny wynik:-) to jest moja teoria i będę się jej trzymać.

reklama
Sportowo,dzien i noc w ciazy byc bez dzieci,a miec dwojke na glowie.Nie jest to latwe,ale ide w wielu sytuacjach na łatwizne i wybieram mniejsze zlo.Maluchy wiedza ze mama ma Baby im Bauch 🤰Zoska jest bardzo ostrozna ,Lennart patrzy troche z nie dowierzaniem,czasami sie zapomni kopnie w zabawie itp.Zwolnilam tempo na tyle na ile to mozliwe i musze przetrzymac pewno do konca sierpnia . Ciezki temat,ale musze to ogarnac i tyle.
No u Ciebie dwojeczka maluchów! A nie idą do zlobka? U mnie 5latek i tez się zapomni czasem i brzuch ściśnie. No, ale to już można wytłumaczyć. On się raczej nie cieszy z rodzeństwa. Tyle był sam i teraz będzie musiał się dzielić. Ostatnio już testuje czy miejsce dla niego jest i mi w nocy do łóżka przychodzi spac. Boziu jak ja ich wszystkich pomieszcze. Mąż się śmieje, ze materace poukłada na podłodze i wszyscy będziemy razem spac :-)

Do góry