reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zdążyłam, poczekała na mnie.
Dziewczyny jest lipa😔. To chyba faktycznie jest dobra decyzja, że to ostatnia stymulacja. Mam razem tylko ok 5-6 pęcherzyków 😥. Raczej nic nie urośnie. Jakieś 2-3 maluszki tylko jeszcze widać a tak to moje jajniki są czarne...Bez żadnych malutkich pęcherzyków 😔

Dziewczyny jest lipa😔. To chyba faktycznie jest dobra decyzja, że to ostatnia stymulacja. Mam razem tylko ok 5-6 pęcherzyków 😥. Raczej nic nie urośnie. Jakieś 2-3 maluszki tylko jeszcze widać a tak to moje jajniki są czarne...Bez żadnych malutkich pęcherzyków 😔
Mysia pamietasz, ze mi lekarz tez mówił, ze jest lipa? Ze więcej nie będzie? Bo jestem wystrzelana mocnymi dawkami? Powolutku do celu. Ile jeszcze będzie trwała stymulacja? Kiedy podglad? ❤️

Ale nie smuc sie. Przeciez moga byc super jakosci i z wszystkich beda zarodki. Lepiej zeby bylo mniej komorek ale lepszej jakosci niz duzo a pustych. Na pewno bedzie dobrze! Ja tez mialam nieduzo. Jakos 8 w ostatniej i dzieki temu wszystkie byly gotowe do zaplodnienia. 🤗🤗🤗

Poczekaj, wiesz dobrze że nie raz było mało jajek na podglądzie a potem suprise. Jeszcze wierzymy że będzie dobrze ✊

Nie smutaj sie.Wiesz ze ja tu jestem swietnym przykladem na mala ilosc jajek a mimo to jest ciaza a nawet jedem mrozaczek.
Wiem ze po ostatniej stymulacji jestes ostrozna i sie boisz ale to nie znaczy ze z ta bedzie tak samo.

Wiem, że się boisz, ale może to wystarczy ✊✊✊. Ile jeszcze dni będziesz miała stymulacje? Jeszcze jeden podgląd? Mówiła coś o badaniach hormonów?

reklama
Dziewczyny jest lipa[emoji17]. To chyba faktycznie jest dobra decyzja, że to ostatnia stymulacja. Mam razem tylko ok 5-6 pęcherzyków [emoji26]. Raczej nic nie urośnie. Jakieś 2-3 maluszki tylko jeszcze widać a tak to moje jajniki są czarne...Bez żadnych malutkich pęcherzyków [emoji17]
Jeszcze nic nie jest przekreślone kochana. Mało nie znaczy, że będą złe. Oby Cię miło zaskoczył wynik koncowy[emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry