reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też trzymam ✊✊✊ Niech dziewczyny siedzą spokojnie, to jeszcze nie ich czas ❤
No mam nadzieje, stosuje się do zaleceń lekarza ( prawie wszystkich:p ) Może zwiększę sobie progesteron jeszcze bo jakoś mało dostałam.
Mam nadzieje, ze nawet jeśli przyjdą na świat wcześniej to bez żadnych wylewów itp... Czasem głupia ta natura, mam znajomą i w 32tc zaczął się poród przetrzymali do 35tc i zdrowe dziecko 10pkt, wagowo dorodne. I szybciej niż rówieśnicy wstało, chodziło, biegało i reszta kompetencji tez super. Druga ciąża i trzecia podtrzymywana lekami itp. Do 40tc prawie donoszona no niby sukces, ale żadne z dzieci nie dostało 10pkt i każde miało hipotrofie. Może ja tez kiepski inkubator :-) w końcu już mi bliżej do 40tki niż do 30tki. Zobaczymy jak moja szyja, może teraz długi czas będzie spokoj :-)

To może byś trochę zwolniła wiercipięto? 😜
Chyba nie chcesz parę tygodni leżeć w szpitalu? Zwolnij, matka, wycisz się, kontempluj swój błogosławiony stan 😅🤣
Serio nie robie akrobacji w domu a trochę ruchu musi być bo leżenie tez niezdrowe dla dzieci. Już tyle książek przeczytałam z nudów. No i brakuje mi ludzi :-( przed procedurami się izolowałam a teraz kiedy mogę wyjść to już ruszyć się nie mogę dalej niż pod blok.

A ty jak się czujesz? Jak dajesz radę z twixami i brzuszkiem? 😘
Sportowo,dzien i noc w ciazy byc bez dzieci,a miec dwojke na glowie.Nie jest to latwe,ale ide w wielu sytuacjach na łatwizne i wybieram mniejsze zlo.Maluchy wiedza ze mama ma Baby im Bauch 🤰Zoska jest bardzo ostrozna ,Lennart patrzy troche z nie dowierzaniem,czasami sie zapomni kopnie w zabawie itp.Zwolnilam tempo na tyle na ile to mozliwe i musze przetrzymac pewno do konca sierpnia . Ciezki temat,ale musze to ogarnac i tyle.

Serio nie robie akrobacji w domu a trochę ruchu musi być bo leżenie tez niezdrowe dla dzieci. Już tyle książek przeczytałam z nudów. No i brakuje mi ludzi :-( przed procedurami się izolowałam a teraz kiedy mogę wyjść to już ruszyć się nie mogę dalej niż pod blok.
Wsiadaj w metro i dawaj do mnie 😊
Nie nachodzisz się... 😉

Ja pierdzielę, jakich pech dziś. Najpierw jechaliśmy jak mumie za konwojem z 50km. Teraz stoimy w korku bo wypadek jakis jest 🤦. Jestem na czczo bo chcę TSH zrobić i łeb mnie z głodu nawala 🥴.
@Gonia0605 mój dobry nastrój poszedł w pi.zdu🥴
@Szyszka29 powodzenia ❤️
No to będą piękne widoki, bo jak idzie jak po gruzie to często jest rewelacyjny wynik:-) to jest moja teoria i będę się jej trzymać.

reklama
Sportowo,dzien i noc w ciazy byc bez dzieci,a miec dwojke na glowie.Nie jest to latwe,ale ide w wielu sytuacjach na łatwizne i wybieram mniejsze zlo.Maluchy wiedza ze mama ma Baby im Bauch 🤰Zoska jest bardzo ostrozna ,Lennart patrzy troche z nie dowierzaniem,czasami sie zapomni kopnie w zabawie itp.Zwolnilam tempo na tyle na ile to mozliwe i musze przetrzymac pewno do konca sierpnia . Ciezki temat,ale musze to ogarnac i tyle.
No u Ciebie dwojeczka maluchów! A nie idą do zlobka? U mnie 5latek i tez się zapomni czasem i brzuch ściśnie. No, ale to już można wytłumaczyć. On się raczej nie cieszy z rodzeństwa. Tyle był sam i teraz będzie musiał się dzielić. Ostatnio już testuje czy miejsce dla niego jest i mi w nocy do łóżka przychodzi spac. Boziu jak ja ich wszystkich pomieszcze. Mąż się śmieje, ze materace poukłada na podłodze i wszyscy będziemy razem spac :-)

Do góry