reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Myślicie ze na amh ma wpływ to że 3 lata bralam anty przed procedurami? Mowi sie ze jak sie zamierza zajść w ciążę naturalnie to najlepiej na 3 miesiące przed odstawić anty... czy przy in vitro tez to może mieć wpływ na ilość komórek przy stymulacjach ? Wiem ze przy długich protokolach najpierw sa anty ale trwa to dużo krócej niż te kilka lat ktore ja brałam.
Ja brałam antyki przed stymulacjami, bo u nas nie było szans na dziecko naturalnie. A chciałam panować nad @ kiedy wypada. I były komórki - 17 dojrzałych. Nawet antykoncepcji nie zmieniali tylko to samo co latami brałam.

reklama
Czy ja wiem czy nie ma nadzieji :-) morula w 5 dobie to może być piekna blastka w 6. Ja poroniłam właśnie morule w 5 dobie, ale z moruli urodziła się na forum dziewczynka. Pomiędzy morulą komoaktującą a wczesną bladtocystą nie ma dużej roznicy. No, ale lepiej nastraja bo to blastocysta:-) ogółem to szansa zawsze jest dopóki się rozwija. Teraz zarodki hodują nawet do 7 doby:-)
dziękuję Ci bardzo za wsparcie ❤❤❤

Czemu nie miałaś szans naturalnie.. jeśli można ..
U nas czynnik męski szansa na naturalne zapłodnienie według androloga 1% szans. Ja wiedziałam, ze przed nami tylko in vitro. Jak widać naturalnie to się nie da, ale dzięki IVF mamy syna i teraz czekamy na córki :-)

reklama
Do góry