reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Myślicie ze na amh ma wpływ to że 3 lata bralam anty przed procedurami? Mowi sie ze jak sie zamierza zajść w ciążę naturalnie to najlepiej na 3 miesiące przed odstawić anty... czy przy in vitro tez to może mieć wpływ na ilość komórek przy stymulacjach ? Wiem ze przy długich protokolach najpierw sa anty ale trwa to dużo krócej niż te kilka lat ktore ja brałam.
Ja brałam antyki przed stymulacjami, bo u nas nie było szans na dziecko naturalnie. A chciałam panować nad @ kiedy wypada. I były komórki - 17 dojrzałych. Nawet antykoncepcji nie zmieniali tylko to samo co latami brałam.

reklama
Czy ja wiem czy nie ma nadzieji :-) morula w 5 dobie to może być piekna blastka w 6. Ja poroniłam właśnie morule w 5 dobie, ale z moruli urodziła się na forum dziewczynka. Pomiędzy morulą komoaktującą a wczesną bladtocystą nie ma dużej roznicy. No, ale lepiej nastraja bo to blastocysta:-) ogółem to szansa zawsze jest dopóki się rozwija. Teraz zarodki hodują nawet do 7 doby:-)
dziękuję Ci bardzo za wsparcie ❤❤❤

Czemu nie miałaś szans naturalnie.. jeśli można ..
U nas czynnik męski szansa na naturalne zapłodnienie według androloga 1% szans. Ja wiedziałam, ze przed nami tylko in vitro. Jak widać naturalnie to się nie da, ale dzięki IVF mamy syna i teraz czekamy na córki :-)

reklama
Do góry