reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Przepraszam za moje smuty dzisiaj. Nie ja pierwsza i nie ostatnia, która ma problemy. Uciekam w krzaki, żeby nie zaśmiecać wątku. Dziękuję wszystkim za rady i dobre słowa ❤❤❤
Muszę się ogarnąć.
Weź przestań się wygłupiać:p
Nic tu nie zaśmiecasz.

Żyjemy w takim stresie, z ciężarem, z niepewnością, że każda z nas ma prawo mieć gorszy dzień, tydzień.
To normalne.

reklama
Leć i dawaj znać po [emoji7]będzie dzidzia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] i będziesz gruba [emoji7][emoji7][emoji1768] A tak szczerze to bardzoooo Ci zazdroszczę ,nawet nie wiesz ile ja bym dała żeby zobaczyć taki test [emoji22] mam ogromną nadzieję że już za tydzień ujrzę również Dwie kreski . Ale nikt nie wie co jest nam zapisane w kartach ... Ogromnie wierzę że się udalo ... Ale muszę czekać ...dziś dopiero 3dpt u mnie .... Jeszcze trochę muszę poczekać żeby móc zrobić test ... Myślę że w poniedziałek polecę na betę ...to będzie 7dpt .... Max we wtorek ... Nie chce dłużej czekać bo urlop się zaraz mi skończy i nie wiem co robić ... Fakt obiecałam sobie tym razem pracować przynajmniej do wizyty serduszkowej .... Ale nie wiem jak to będzie ..... Trzymam kciuki za twoją betę do nieba [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Kochana BARDZO Ci dziękuję za wsparcie. To mój drugi raz w życiu kiedy test pokazuje pozytyw...miesiąc temu poleciałam 7 dnia po na betę która wyszła ale niska, później przyrost był o okolo 70% a następnie już wogole:( okazała się ciążą biochemiczną:( w tamtym miesiącu test ciążowy zrobiłam 10 dp i kreska była prawie taka jest teraz 8dp,i strasznie się boję że będzie powtórka :(a u Ciebie chociaż raz zaskoczyło? Bo nie kojarzę [emoji848] historii
Trzymam za Ciebie też kciuki :*

Kochana Ty masz prawo do decydowania o swoim życiu i nie przejmuj się tym co ktos o tym myśli. Lepiej przesunąć transfer o miesiąc, wyluzować przed, odpocząć i iść na niego z czysta głowa niż podejść jak najszybciej, na stresie, tylko po to żeby podejść. Potrzebujesz-odpocznij![emoji8]
A co do histeroskopi - ja byłam na sztucznym cyklu więc po odstawieniu leków po 2 dniach przyszedł okres
Dziekuje ❤. Wlasnie ja tez bylabym na cyklu sztucznym. W sumie nie pomyślałam, ze pi odstawieniu pewnie przyjdzie od razu.
Tak sie sklaniam do tego, żeby przesunac.. z jednej strony czlowiek juz chce jak najszybciej a z drugiej podejsc na stresie to tez nie jest wyjscie :(

ROZUMIEM Cię, bo sama zrobiłam 6dp i też taki cień... Trzymam kciuki żeby to był dobry znak :*
Hej dziewczyny jestem tu nowa[emoji6]ja też już 6 dni po transferze test robiłam ale nawet Cienia nie było w Waszym przypadku wydaje mi się że będzie ok co ja mówię musi być ok [emoji3590]

Evela ty to masz jakieś nadludzkie siły na to latanie, kwarantanny i to wszystko. I jeszcze sama [emoji86] Masakra
Nie mam tych sił kochana. To tylko tak z boku wygląda. Ja staram się działać bardzo zadaniowo wyłączając emocje bo inaczej skończyłabym w wariatkowie. I nie powiem żeby to było łatwe [emoji849] ale gdzieś tam wierzę, że będzie mi to w końcu wynagrodzone. [emoji8]

reklama
Do góry