reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Przepraszam za moje smuty dzisiaj. Nie ja pierwsza i nie ostatnia, która ma problemy. Uciekam w krzaki, żeby nie zaśmiecać wątku. Dziękuję wszystkim za rady i dobre słowa ❤❤❤
Muszę się ogarnąć.
Weź przestań się wygłupiać:p
Nic tu nie zaśmiecasz.

Żyjemy w takim stresie, z ciężarem, z niepewnością, że każda z nas ma prawo mieć gorszy dzień, tydzień.
To normalne.

reklama
Leć i dawaj znać po [emoji7]będzie dzidzia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] i będziesz gruba [emoji7][emoji7][emoji1768] A tak szczerze to bardzoooo Ci zazdroszczę ,nawet nie wiesz ile ja bym dała żeby zobaczyć taki test [emoji22] mam ogromną nadzieję że już za tydzień ujrzę również Dwie kreski . Ale nikt nie wie co jest nam zapisane w kartach ... Ogromnie wierzę że się udalo ... Ale muszę czekać ...dziś dopiero 3dpt u mnie .... Jeszcze trochę muszę poczekać żeby móc zrobić test ... Myślę że w poniedziałek polecę na betę ...to będzie 7dpt .... Max we wtorek ... Nie chce dłużej czekać bo urlop się zaraz mi skończy i nie wiem co robić ... Fakt obiecałam sobie tym razem pracować przynajmniej do wizyty serduszkowej .... Ale nie wiem jak to będzie ..... Trzymam kciuki za twoją betę do nieba [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Kochana BARDZO Ci dziękuję za wsparcie. To mój drugi raz w życiu kiedy test pokazuje pozytyw...miesiąc temu poleciałam 7 dnia po na betę która wyszła ale niska, później przyrost był o okolo 70% a następnie już wogole:( okazała się ciążą biochemiczną:( w tamtym miesiącu test ciążowy zrobiłam 10 dp i kreska była prawie taka jest teraz 8dp,i strasznie się boję że będzie powtórka :(a u Ciebie chociaż raz zaskoczyło? Bo nie kojarzę [emoji848] historii
Trzymam za Ciebie też kciuki :*

Kochana Ty masz prawo do decydowania o swoim życiu i nie przejmuj się tym co ktos o tym myśli. Lepiej przesunąć transfer o miesiąc, wyluzować przed, odpocząć i iść na niego z czysta głowa niż podejść jak najszybciej, na stresie, tylko po to żeby podejść. Potrzebujesz-odpocznij![emoji8]
A co do histeroskopi - ja byłam na sztucznym cyklu więc po odstawieniu leków po 2 dniach przyszedł okres
Dziekuje ❤. Wlasnie ja tez bylabym na cyklu sztucznym. W sumie nie pomyślałam, ze pi odstawieniu pewnie przyjdzie od razu.
Tak sie sklaniam do tego, żeby przesunac.. z jednej strony czlowiek juz chce jak najszybciej a z drugiej podejsc na stresie to tez nie jest wyjscie :(

ROZUMIEM Cię, bo sama zrobiłam 6dp i też taki cień... Trzymam kciuki żeby to był dobry znak :*
Hej dziewczyny jestem tu nowa[emoji6]ja też już 6 dni po transferze test robiłam ale nawet Cienia nie było w Waszym przypadku wydaje mi się że będzie ok co ja mówię musi być ok [emoji3590]

Evela ty to masz jakieś nadludzkie siły na to latanie, kwarantanny i to wszystko. I jeszcze sama [emoji86] Masakra
Nie mam tych sił kochana. To tylko tak z boku wygląda. Ja staram się działać bardzo zadaniowo wyłączając emocje bo inaczej skończyłabym w wariatkowie. I nie powiem żeby to było łatwe [emoji849] ale gdzieś tam wierzę, że będzie mi to w końcu wynagrodzone. [emoji8]

reklama
Do góry