reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję Ci bardzo za ten wpis. Jak mało co ostatnio jakoś podniósł mnie na duchu.
Nam pobrali 3 komórki i 2 zarodki przestały się rozwijać, jeden zamrożony w 3 dobie. Transfer FET nieudany, będziemy przystępować do drugiej stymulacji.
Jaką mieliście przerwę między jedną a drugą procedurą??
Ja dopiero Kochana wczoraj wynik odebrałam bety że się pierwsza procedura nie udała . W czwartek mam lekarza ale mam takie splątane uczucia czy oczyścić trochę emocje i odczekać chwilę czy odrazu próbować ?

reklama
Ja dopiero Kochana wczoraj wynik odebrałam bety że się pierwsza procedura nie udała . W czwartek mam lekarza ale mam takie splątane uczucia czy oczyścić trochę emocje i odczekać chwilę czy odrazu próbować ?
Ja też wczoraj miałam betę ale już od wtorku płaciłam i wiedziałam że nic z tego
Moja gin mówi że na spokojnie a ja czuję że muszę działać bo zwariuję

A po jakim czasie można przystąpić do kolejnego razu . Lekarza mam dopiero za tydzień w czwartek a pytanie goni pytanie Ojej jak słodko że są już dzieciaczki u nas żadnego jeszcze [emoji3531]
Po 3 miesiącach od stymulacji można zacząć kolejną, chyba, ze mrożone komórki albo zarodki macie to odrazu. Lekarz wszystko wyjaśni.
U nas to trochę zajęło od 2014 r odwiedzam moją klinikę. Za mną cztery procedury i jedna z mrożonych komórek czyli można powiedziec, ze 5. Jak syn miał 4 latka zaczynaliśmy od nowa, bo chcieliśmy żeby miał rodzenstwo, było trudno, ale teraz 27tc i w brzuchu bliźniaki.

Po 3 miesiącach od stymulacji można zacząć kolejną, chyba, ze mrożone komórki albo zarodki macie to odrazu. Lekarz wszystko wyjaśni.
U nas to trochę zajęło od 2014 r odwiedzam moją klinikę. Za mną cztery procedury i jedna z mrożonych komórek czyli można powiedziec, ze 5. Jak syn miał 4 latka zaczynaliśmy od nowa, bo chcieliśmy żeby miał rodzenstwo, było trudno, ale teraz 27tc i w brzuchu bliźniaki.
Stymulację zaczęłam dokładnie 28 marca. To kiedy mogę ruszyć z długim protokołem??

Miód dla oczu [emoji3590]nie mrożonych nie mamy niestety

Stymulację zaczęłam dokładnie 28 marca. To kiedy mogę ruszyć z długim protokołem??
Najwcześniej w czerwcu, pewnie około 14.06 ale są lekarze którzy tego nie przestrzegają i ograniczają się do minimum 2 miesięcy i wtedy w maju, ale to jak nie będzie torbieli itp.
Edit: czerwiec od 14.06 pigułki anty i około 1.07 wyciszanie i zastrzyki z tego co pamietam.

Ja też wczoraj miałam betę ale już od wtorku płaciłam i wiedziałam że nic z tego
Moja gin mówi że na spokojnie a ja czuję że muszę działać bo zwariuję
No ja właśnie bije się z myślami . Ja juz 6 dpt test robiłam ale uspakajalam się tym a dobra za wcześnie pewnie później zobaczyłam krwawienie to sobie tłumaczyłam może implantacyjne tym bardziej że słabło no ale jak wczoraj zobaczyłam to 0.1 to już w szpitalu się poryczlam

reklama
Ja mialam podane 2 zarodku z 3 doby.Wiec czasami warto zaryzykowac[emoji846]
Jak ja bym tak chciała takiego szczęśliwego ryzyka [emoji3590]Koleżanka mówiła żeby nie nastawiać się tak od razu na pierwszy raz no ale to wiadomo każdy by chciał odrazu i żyje nadzieja do czasu wyniku

Do góry