reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kochana masz prawo nie wierzyć po tylu przejściach... Ale wiara nie jest Ci potrzebna aby się udało, ważne aby działać konsekwentnie i tam gdzie większe szanse a Ty to właśnie robisz.. Zaopatrzylas się w te suple już?
Ahh powiem ci, że wiara jest mi potrzebna, bo trzyma mnie jakoś przy życiu 🥴 Ciężkie to wszystko...
A suple mam oprócz tego selenu ale zamówiłam taki w tabsach. Jeszcze raz dzięki za dobre rady ❤

reklama
Wiem, wiem mówią że czas leczy rany i faktycznie, to jest możliwe, choć teraz się wydaje dla mnie absurdem.
Jeśli tobie się udało pozbierać, to czemu mi ma.sie nie udać? Chyba że ty silniejsza ode mnie kobita jesteś 😋
Trzymaj się jakos [emoji8]
Jakkolwiek nierealnie to teraz dla Ciebie brzmi czas trochę leczy rany i po jakimś czasie się zbierzesz do dalszej walki! Mi dalsze działania dały kopa mimo wszystko

Dziewczyny, wyczytalam na internetach 🙂 ze na poprawę jakości komórek dobry jest mio-inozytol. Wiecie coś na ten temat? Któraś brała?
Nie wiem czy pomogło ale ja dłuższy czas brałam inozytol z firmy bicaps. Polecam, bo to czyste tabletki z dobrym składem i z tego co pamiętam dobrą dawką w jednej tabletce.

Nie wiem czy pomogło ale ja dłuższy czas brałam inozytol z firmy bicaps. Polecam, bo to czyste tabletki z dobrym składem i z tego co pamiętam dobrą dawką w jednej tabletce.
myślicie że warto brać od teraz mimo że stymulację druga zaczynam prawdopodobnie we środę?

Dziewczyny, wyczytalam na internetach 🙂 ze na poprawę jakości komórek dobry jest mio-inozytol. Wiecie coś na ten temat? Któraś brała?
Ja biorę, 4-5gramów jak mi się sypnie (proszek rozpuszczam w wodzie).

Biorę też metforminę ale dopiero po mio-inozytolu mam mniejszy historycyzm. Mio-inozytol działa na androgeny, metformina - nie.
Czy zadział na komórki, to się okaże za jakiś czas. Ale jeśli chodzi o historycyzm to byłam w szoku bo praktycznie po 2-3 tygodniach widziałam efekty.

reklama
Do góry