A wiesz może dlaczego?! Ja kiedyś słyszałam, ze przy arytmii i alkoholu to DHEA jest niebezpieczne w dużych dawkach.biosteron wycofali z aptek w Polsce i nie wiadomo kiedy wróci niestety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz może dlaczego?! Ja kiedyś słyszałam, ze przy arytmii i alkoholu to DHEA jest niebezpieczne w dużych dawkach.biosteron wycofali z aptek w Polsce i nie wiadomo kiedy wróci niestety
Kończy ? Teraz jest program na 3 lata a przez te 3 lata można jednak zajść w ciążę ... Widać że dużo miast bierze udział w tych dofinansowaniach z InvictyNie martw się zaraz refundacja się kończy. NFZ przestaje wspierać niepłodność.
Dofinansowanie z miast to inna kasa, niż refundacja leków. Leczenie niepłodności zostało wyłączone z celów NFZ od tego roku przez naszych rządzących. Kasa na refundację procedur idzie z pieniędzy samorządów a nie państwa.Kończy ? Teraz jest program na 3 lata a prze te 3 lata można jednak zajść w ciążę ... Widać że dużo miast bierze udział w tych dofinansowaniach z Invicty
Ja ogólnie będę 1 raz korzystała
nie mam pojęcia dlaczego, ale czytalam cze wycofali poki co. O tym połączeniu nie słyszałam.A wiesz może dlaczego?! Ja kiedyś słyszałam, ze przy arytmii i alkoholu to DHEA jest niebezpieczne w dużych dawkach.
Jednym słowemDofinansowanie z miast to inna kasa, niż refundacja leków. Leczenie niepłodności zostało wyłączone z celów NFZ od tego roku przez naszych rządzących. Kasa na refundację procedur idzie z pieniędzy samorządów a nie państwa.
jescze chwila i następne po zakazie aborcji będzie na celowniku in vitro... zaczęli od usunięcia z Narodowego programu Zdrowia - leczenie niepłodności.... Co za czasy, co za kraj....Dofinansowanie z miast to inna kasa, niż refundacja leków. Leczenie niepłodności zostało wyłączone z celów NFZ od tego roku przez naszych rządzących. Kasa na refundację procedur idzie z pieniędzy samorządów a nie państwa.
Ale doczytałam, ze zniknie cała diagnostyka niepłodności, ale refundacji leków nie ruszyli. Jak to czytałam kilka miesięcy temu to jeszcze nie było wiadomo. Boją się! No i dobrze. Czyli do roku 2025 jest refundacja na leki a potem zobaczymy.Kończy ? Teraz jest program na 3 lata a przez te 3 lata można jednak zajść w ciążę ... Widać że dużo miast bierze udział w tych dofinansowaniach z Invicty
Ja ogólnie będę 1 raz korzystała
Kochana ja już nie wierzę w szczęście ,ale trzeba próbować ...Ale doczytałam, ze zniknie cała diagnostyka niepłodności, ale refundacji leków nie ruszyli. Jak to czytałam kilka miesięcy temu to jeszcze nie było wiadomo. Boją się! No i dobrze. Czyli do roku 2025 jest refundacja na leki a potem zobaczymy.
To nic obecnie ambasada PL w Pradze wysłała list w którym mówi jasno, ze nie zgadzamy się na „turystykę aborcyjną” i jeżeli to się nie zmieni to nie wiadomo jakie będą stosunki PL z Czechami. No już z nas się śmieją i jeszcze to...jescze chwila i następne po zakazie aborcji będzie na celowniku in vitro... zaczęli od usunięcia z Narodowego programu Zdrowia - leczenie niepłodności.... Co za czasy, co za kraj....