Tagitagi
Fanka BB :)
Iza
Płacz kochana placz ...musisz oczyścić swoją psychikę
Ja teraz Ci powiem ,że mieszkam w bloku
jak poroniłam mąż był w pracy
Płakałam tak mocno ,że sąsiedzi pewnie sobie myśleli Boże co jej tam jest ....ale wiesz jak pomogło
No już nie wspomnę o tym że cała droga z Gdańska do domu (130km) była moja i łez ....aż zasnęłam i myślam ,że to zły sen
Wstałam rano a to rzeczywistość...dlatego kobiety mają być mamami lub się starac o to ...faceci by nie ogarnęli (tak żartem )
My mamy twarde d***
Iza każda z Nas tak miała ...jeśli to przeszlaKu* powiem ci tak dziś ryczalam że głowa mi pęka a ze stresu to chyba nie zasnę ale już sobie układam w głowie scenariusz na najbliższy czas, jak tu wypełnić czas i jakie zajęcia sobie znaleźć, żeby nie wariować i choć trochę cieszyć się życiem. Przecież nie można funkcjonować ciągle płacząc i się dołując. Już tyle razy w życiu miałam doła że na dziś ogłaszam: LIMIT WYCZERPANY. Koniec z dołami.
Płacz kochana placz ...musisz oczyścić swoją psychikę
Ja teraz Ci powiem ,że mieszkam w bloku
jak poroniłam mąż był w pracy
Płakałam tak mocno ,że sąsiedzi pewnie sobie myśleli Boże co jej tam jest ....ale wiesz jak pomogło
No już nie wspomnę o tym że cała droga z Gdańska do domu (130km) była moja i łez ....aż zasnęłam i myślam ,że to zły sen
Wstałam rano a to rzeczywistość...dlatego kobiety mają być mamami lub się starac o to ...faceci by nie ogarnęli (tak żartem )
My mamy twarde d***