Tagitagi
Fanka BB :)
Każda strata boli nawet ta która trwa chwilęDziękuję. Dobrze tak posłuchać szczęśliwych zakończeń.
Przykre jest jednak podejście. Jesteśmy dla nich jak kolejny numerek. Ot co, takich się pewno przewija pełno.
Nie wiem jak będzie bo u mnie od początku był bardzo niski progesteron dopiero prolutex go podniósł nic innego nie działało. Podejrzewam że szybko spadnie. Nie mam siły jeździć na krew sprawdzać, jadę jutro pro forma do kliniki niech powiedzą co robić i dziękuję. Zapominam. Zajmę się sobą, będę biegać, uprawiać ogródek zrobię dietę oczyszczajaca i zajmę się pracą. W byciu mamą nie mogę się wykazać to będę świetna w czym innym. Muszę czymś zapełnić tę pustkę.
Trzeba ...wiesz przezyc to po swojemu
Ja sam wiem, że czas leczy rany i zmienia nastawienie ...
Sama się boje, ze nie będę nigdy mama ,ale trzeba próbować ...
A lekarze i kliniki ...bardzo cenię ich pracę ,ale ich podejście po stracie jest tragiczne ...kobieta w tak wielkim bólu zostawiona na pastwę losu ...
Zero zrozumienia tylko statystyki ...taka racja
Była ciąża ...była ...a co dalej pech
Ja tak czułam Wiesz może źle to odbierałam ,ale tak było ...
Ja pamiętam jak poroniłam zadzwoniła do mnie Pani z kliniki ....śmiech na sali po tygodniu jak się czuje ...Wiem dziękuję za troskę ,ale jak ja miałam się czuć ........mówie teraz ...teraz już ok
Pozbierałam się ...