G
gość2502
Gość
Masakra jakaśMiałam i to normalne bo produkuje się hcg, który działa analogicznie do LH. I powoduje wzrost progesteronu i estradiolu, czyli powodują mdłości i rozbicie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masakra jakaśMiałam i to normalne bo produkuje się hcg, który działa analogicznie do LH. I powoduje wzrost progesteronu i estradiolu, czyli powodują mdłości i rozbicie.
Jak dobrze pójdzie skarbeńku to tak już do końca pierwszego trymestru albo do końca ciąży :-)Masakra jakaś
To ja poproszę! To już w imię wyższego dobra i trzeba przeżyćJak dobrze pójdzie skarbeńku to tak już do końca pierwszego trymestru albo do końca ciąży :-)
Bo my jestesmy bardziej swiadome przez to co przeszlysmy.Ja jestem na koncowce 8 miesiaca ciazy i tak odczuwam ciagly lek.Co prawda niunia tak mnie kopie-chyba zaloze niebieska karte hehe-ale i tak jak pojde na usg i lekarz powie ze wszystko jest dobrze to etedy max tydzien jest spokoj.Teraz sie martwie bo corcia jest mala,co prawda w normie i lekarz mowi zeby sie nie martwic bo to nie patologiczne po prostu bedzie wazyc max 3100g.A ja i tak juz sie boje.Kolejna wizyta 25.05 a pozniej to juz chyba porodowkaIn vitro uczy cierpliwości ciagle na coś czekamy hehewiem ze to jest najgorszeja mimo ze dzisiaj wreszcie 14+1 wiec wreszcie wkroczyłam w drugi trymestr to i tak nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty, a co gorsza mam dopiero na 18:50
Trzymam mocno kciuki za betę
Rzucają te szczepionki bez ładu i składu. Trzeba polować ale pojawiają się terminy i bez problemu można się zapisać.Ja mam termin na 15 maja :-) dzięki @motylek24. Nie wiedziałam, ze trzeba odczekać 90 dni. U mnie chyba minęło 90 dni. Najwyżej druga dawka będzie po porodzie. Ponoć są badania, ze ozdrowieńcy maja wyższe przeciwciała po jednej dawce szczepionki, niż osoby które nie chorowaly. Nawet zastanawiali się czy potrzeba ozdrowieńcom dwóch dawek.
Nie stresuj mnieMasakra jakaś
Dokładnie tak jak mówisz!!!Nic dodać nic ująć!!! Zdrówka i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanieBo my jestesmy bardziej swiadome przez to co przeszlysmy.Ja jestem na koncowce 8 miesiaca ciazy i tak odczuwam ciagly lek.Co prawda niunia tak mnie kopie-chyba zaloze niebieska karte hehe-ale i tak jak pojde na usg i lekarz powie ze wszystko jest dobrze to etedy max tydzien jest spokoj.Teraz sie martwie bo corcia jest mala,co prawda w normie i lekarz mowi zeby sie nie martwic bo to nie patologiczne po prostu bedzie wazyc max 3100g.A ja i tak juz sie boje.Kolejna wizyta 25.05 a pozniej to juz chyba porodowka
Bo my jestesmy bardziej swiadome przez to co przeszlysmy.Ja jestem na koncowce 8 miesiaca ciazy i tak odczuwam ciagly lek.Co prawda niunia tak mnie kopie-chyba zaloze niebieska karte hehe-ale i tak jak pojde na usg i lekarz powie ze wszystko jest dobrze to etedy max tydzien jest spokoj.Teraz sie martwie bo corcia jest mala,co prawda w normie i lekarz mowi zeby sie nie martwic bo to nie patologiczne po prostu bedzie wazyc max 3100g.A ja i tak juz sie boje.Kolejna wizyta 25.05 a pozniej to juz chyba porodowka[emoji33]