reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A u Ciebie też będą badać komórki NK i okno implantacyjne? Tak pytam z ciekawości ...długo czułaś dyskomfort po tym zabiegu ...?

reklama
Proszę :)... Nie robisz nic dziwnego, każda z nas biega na badania nadliczbowe, nie jesteś wyjątkiem 😊
Przy becie powyżej 1000 już można ciążę na USG potwierdzić, ale Ty chyba masz wizytę dopiero 'serduszkową'..? Może to i lepiej, jeden stres... A tydzień szybko minie...
15 kwietnia jade na pierwsze usg ale naprawde uwierz nie wiem czy wytrzymam i czy nie pojade wczesniej do znajomego ginekologa

Dziewczyny mam pytanie pewnie bedziecie mnie uwazac za jakąs walnieta ale dzisiaj(08.04.2021) znow zrobilam bhcg i wyszla mi 750.10 to wzrost o 94% ale mam wrazenie ze to troche malo poprzednio wzrastalo wiecej czy to normalne aby beta powoli zwalniala ze wzrostem w %?
Wzrost jest w porządku, nie wiem jaki procent miałaś wcześniej, ale pamiętaj beta rosnie skokowo i przyrasta różnie. Sama tego doświadczyłam, na początku beta pognała strasznie, potem wyciszyła się i miałam ok 92%,kolejna dała przyrost 130%.A który masz już dzień po transferze?

Wzrost jest w porządku, nie wiem jaki procent miałaś wcześniej, ale pamiętaj beta rosnie skokowo i przyrasta różnie. Sama tego doświadczyłam, na początku beta pognała strasznie, potem wyciszyła się i miałam ok 92%,kolejna dała przyrost 130%.A który masz już dzień po transferze?
14dpt wynosi 750.10
12 dpt wynosil 386.60
8 dpt wynosil 88.22q
Dzisiaj 14 dpt

A wiecie co wam powiem... W poniedziałek mam wizytę u lekarza 🙈 obmyślamy nowy plan działania... Muszę znów wrócić do gry bo nie wiadomo co tej Godek strzeli do łba... 🙈Mialam siedzieć w krzakach... Nic nie mówić... Rodzinie nie mówię... Na razie mówię im ciągle że chce odsapnac... Ale z wami mogę się podzielić nowina 😁 mam nadzieję że już niedługo będę mogła chwalić się 2 kreskami, życzę tego sobie jak i każdej z was co wyczekuje jak ja ich ❤️
@Mirka30 niedługo znów zaczynam więc zwalniaj ten brzuszek już nooo ❤️

A kiedy wogole powinna być wizyta serduszkowa?
Wizyta serduszkowa powinna być w 7tygodniu ciąży, mi lekarz kazał przyjechać miesiąc po transferze czyli w ostatnim dniu 7 tyg. Powinno być już widać serduszko na 90% choć zdarza się że pojawia się w 8 tygodniu, to zależy pewnie od przyrostu bety. Mam nadzieję, że u mnie dalej beta na wysokim poziomie więc w moim przypadku na wizycie zapadnie raczej wyrok, a co to będzie 🤔to się okaże. Psychicznie staram się również przygotowywać na złe inf. aby tak bardzo nie bolało, jak walnie lekarz z grubej rury "puste jajo płodowe".

reklama
A wiecie co wam powiem... W poniedziałek mam wizytę u lekarza [emoji85] obmyślamy nowy plan działania... Muszę znów wrócić do gry bo nie wiadomo co tej Godek strzeli do łba... [emoji85]Mialam siedzieć w krzakach... Nic nie mówić... Rodzinie nie mówię... Na razie mówię im ciągle że chce odsapnac... Ale z wami mogę się podzielić nowina [emoji16] mam nadzieję że już niedługo będę mogła chwalić się 2 kreskami, życzę tego sobie jak i każdej z was co wyczekuje jak ja ich [emoji3590]
@Mirka30 niedługo znów zaczynam więc zwalniaj ten brzuszek już nooo [emoji3590]
Fajnie, że wracasz do gry[emoji123] [emoji8] mam nadziej, że obmyslicie dobry plan i nareszcie się doczekasz.
Nie dziwie Ci się, że nikomu nic nie mówisz. Ja żałuję, że u nas tak dużo osób wie bo serio nie chce mi się non stop odpowiadać na milion pytań[emoji2368]

Do góry