reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i pięknie [emoji7] a jak się czujesz?
Wiecznie skopana:-) jak się kładę spać na jednym boku to dostaje kopa „ nie gnieć mnie”. No to próbuje na drugim i jest mnie tez nie gnieć i kop:-) Było trochę stresu, bo Pani źle zmierzyła szyjkę. I wysłała do szpitala, ze zagrożenie poronieniem, ale okazało się ze wszystko ok. A ona chyba, źle zmierzyła. Poszłam prywatnie bo nie mogłam doczekać na usg.

Dziewczyny mam pytanie pewnie bedziecie mnie uwazac za jakąs walnieta ale dzisiaj(08.04.2021) znow zrobilam bhcg i wyszla mi 750.10 to wzrost o 94% ale mam wrazenie ze to troche malo poprzednio wzrastalo wiecej czy to normalne aby beta powoli zwalniala ze wzrostem w %?

Na tak wczesnym etapie Beta raczej nie zwalnia, dopiero w późniejszych tygodniach ciąży. Niemniej przyrost jest prawidłowy. Pewnie ktos będzie pisał, że nie ma co się trzymać norm, że powinno być wyżej, ale z perspektywy osoby, która mogla tylko pomarzyć o takich wynikach, nie doszukiwałabym się problemów. Jest dobrze 😊. To nie matematyka i procenty nie muszą przyrastać identycznie co 2 dni.

Na tak wczesnym etapie Beta raczej nie zwalnia, dopiero w późniejszych tygodniach ciąży. Niemniej przyrost jest prawidłowy. Pewnie ktos będzie pisał, że nie ma co się trzymać norm, że powinno być wyżej, ale z perspektywy osoby, która mogla tylko pomarzyć o takich wynikach, nie doszukiwałabym się problemów. Jest dobrze 😊. To nie matematyka i procenty nie muszą przyrastać identycznie co 2 dni.
Dziekuje kochana uspokoilas mnie

Dziekuje kochana uspokoilas mnie
Proszę :)... Nie robisz nic dziwnego, każda z nas biega na badania nadliczbowe, nie jesteś wyjątkiem 😊
Przy becie powyżej 1000 już można ciążę na USG potwierdzić, ale Ty chyba masz wizytę dopiero 'serduszkową'..? Może to i lepiej, jeden stres... A tydzień szybko minie...

Proszę :)... Nie robisz nic dziwnego, każda z nas biega na badania nadliczbowe, nie jesteś wyjątkiem 😊
Przy becie powyżej 1000 już można ciążę na USG potwierdzić, ale Ty chyba masz wizytę dopiero 'serduszkową'..? Może to i lepiej, jeden stres... A tydzień szybko minie...
A kiedy wogole powinna być wizyta serduszkowa?

reklama
Do góry