reklama
Evela.6
Fanka BB :)
No i pięknie [emoji7] a jak się czujesz?dziewczyny zdrowe :-) brak wad u obu płodów. Ładnie rosną bo jak na bliźniaki nie są za małe. Ogromne tez nie :-) jedna położenie główkowe, druga położenie miednicowe.
Nie ja nie ma takich rzeczy ...zdrowa macica ale może być jakieś zapalenie ...hmmm zobaczymy
A kiedy masz wyniki ?
[/QUOTE
Czymś jednak musza sie nasze badania różnic
Miedzy 10-14 dni ma byc wynik zadzwonię do kliniki w pn czy juz sa będzie 12 dni od pobrania materiału
Wiecznie skopana:-) jak się kładę spać na jednym boku to dostaje kopa „ nie gnieć mnie”. No to próbuje na drugim i jest mnie tez nie gnieć i kop:-) Było trochę stresu, bo Pani źle zmierzyła szyjkę. I wysłała do szpitala, ze zagrożenie poronieniem, ale okazało się ze wszystko ok. A ona chyba, źle zmierzyła. Poszłam prywatnie bo nie mogłam doczekać na usg.No i pięknie [emoji7] a jak się czujesz?
Dziewczyny mam pytanie pewnie bedziecie mnie uwazac za jakąs walnieta ale dzisiaj(08.04.2021) znow zrobilam bhcg i wyszla mi 750.10 to wzrost o 94% ale mam wrazenie ze to troche malo poprzednio wzrastalo wiecej czy to normalne aby beta powoli zwalniala ze wzrostem w %?
Gonia0605
Na tak wczesnym etapie Beta raczej nie zwalnia, dopiero w późniejszych tygodniach ciąży. Niemniej przyrost jest prawidłowy. Pewnie ktos będzie pisał, że nie ma co się trzymać norm, że powinno być wyżej, ale z perspektywy osoby, która mogla tylko pomarzyć o takich wynikach, nie doszukiwałabym się problemów. Jest dobrze . To nie matematyka i procenty nie muszą przyrastać identycznie co 2 dni.
Dziekuje kochana uspokoilas mnieNa tak wczesnym etapie Beta raczej nie zwalnia, dopiero w późniejszych tygodniach ciąży. Niemniej przyrost jest prawidłowy. Pewnie ktos będzie pisał, że nie ma co się trzymać norm, że powinno być wyżej, ale z perspektywy osoby, która mogla tylko pomarzyć o takich wynikach, nie doszukiwałabym się problemów. Jest dobrze . To nie matematyka i procenty nie muszą przyrastać identycznie co 2 dni.
Gonia0605
Proszę ... Nie robisz nic dziwnego, każda z nas biega na badania nadliczbowe, nie jesteś wyjątkiemDziekuje kochana uspokoilas mnie
Przy becie powyżej 1000 już można ciążę na USG potwierdzić, ale Ty chyba masz wizytę dopiero 'serduszkową'..? Może to i lepiej, jeden stres... A tydzień szybko minie...
Klaudusiek+
Zaciekawiona BB
A kiedy wogole powinna być wizyta serduszkowa?Proszę ... Nie robisz nic dziwnego, każda z nas biega na badania nadliczbowe, nie jesteś wyjątkiem
Przy becie powyżej 1000 już można ciążę na USG potwierdzić, ale Ty chyba masz wizytę dopiero 'serduszkową'..? Może to i lepiej, jeden stres... A tydzień szybko minie...
reklama
Gonia0605
Ja akurat nie jestem ekspertką w tym temacie, ale z tego co kojarzę, to dziewczyny mają tak od 24 do 30 dpt, chociaż pewnie zdarzają się wyjątki w obie strony...A kiedy wogole powinna być wizyta serduszkowa?
Podziel się: