@Mirka30 Pamiętam Twoje testowanie i emocje wokol.. a tu już za chwilkę będziesz miała swojego Bąka w ramionach [emoji7]
Trzymam za Was dziewczyny mocno kciuki [emoji8]
Dziękuję kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Mirka30 Pamiętam Twoje testowanie i emocje wokol.. a tu już za chwilkę będziesz miała swojego Bąka w ramionach [emoji7]
Trzymam za Was dziewczyny mocno kciuki [emoji8]
Widocznie ty będziesz miała zabieg ze znieczuleniem chyba histeriokopia to sie nazywa przy okazji sprawdza pewnie czy nie ma zrostów polipów i mięśniaków w macicy.Ciaza biochemiczna ... O to mało kosztuje u Was taki zabieg
u nas sam biopsja to 2500 plus to białko muszę się opytac czy robią
Muszę zrobić bo szkoda zarodków na dalsze niepowodzenia ... I wogole zostaje to w psychice
No to dalej trzymamy kciuki za piękne kropusieDziękuję Wam za wszystkie mile slowa wsparcia!
Jestem juz po, znalezli 3, postanowilismy z lekarzem ze poczekamy z decyzją do soboty, w sobotę zadzwoni do mnie laboratorium i powie jak się sprawuja komóreczki czy widzą szanse ze dotrwaja do dnia 5tego jesli nie to będą robić transfer w niedzielę (dzien3) jeśli beda rokować to we wtorek (dzien 5)
Życzę powodzenia . Niech wszystko przebiega szybko i sprawnie . Czekam na info o dzieciaczkuHej kochana, cała noc sie męczyłam.. Skurcze nieregularne i Majeczka wpycha się juz chyba do kanału rodnego...
Teraz mam bóle jak na okres i plecy trochę bolą... Czekam na telefon ze szpitala co dalej
U mnie się totalnie rozwaliły cykle po próbach in vitro. Niedość że raz cykl trwa 23 dni, raz ponad 40, to właśnie zdarzają mi się takie plamienia, nieraz już tydzień przed normalnym okresem. Nie mam tak cały czas, ale się zdarza... Mój ginekolog mówi, że to nic dziwnego i żeby się nie przejmowac.Dziewuchy,
już czwarty dzień zamiast normalnego okresu mam ciemnobrązowe "plamienia", głównie widoczne na papierze, bez śladów czerwonej krwi. Z reguły miałam coś takiego maks jeden dzień i przychodziła miesiączka. Brzuch delikatnie ćmi, jakby rozpiera w dole brzucha. Piersi są trochę obolałe, ale nie tak jak zazwyczaj. Jestem miesiąc po nieudanej próbie in vitro (było już krwawienie po odstawieniu leków, potem w okolicach połowy cyklu dwukrotnie małe krwawienie po stosunku i teraz to). Napisałam smska do ginekolożki, zaleciła poczekać z tydzień i jeśli okres się nie pojawi, to przyjechać na usg... a ja się pytam, miałyście coś takiego? trochę mnie to niepokoi
ok dzięki za odpowiedź :*U mnie się totalnie rozwaliły cykle po próbach in vitro. Niedość że raz cykl trwa 23 dni, raz ponad 40, to właśnie zdarzają mi się takie plamienia, nieraz już tydzień przed normalnym okresem. Nie mam tak cały czas, ale się zdarza... Mój ginekolog mówi, że to nic dziwnego i żeby się nie przejmowac.
Nie ja nie ma takich rzeczy ...zdrowa macica ale może być jakieś zapalenie ...hmmm zobaczymyWidocznie ty będziesz miała zabieg ze znieczuleniem chyba histeriokopia to sie nazywa przy okazji sprawdza pewnie czy nie ma zrostów polipów i mięśniaków w macicy.
U mnie była typowa biopsja na żywca
Życzę powodzenia . Niech wszystko przebiega szybko i sprawnie . Czekam na info o dzieciaczku