Coś ty, własnie się pokłóciliśmy o jakąś pierdołę. To już że zmęczenia chyba nerwy puściłyDziękuję fredzioszku ❤
Jak się czujesz? Jad Placka już działa? Chyba było co nieco po drodze, bo taki dobry humor
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Dobra, zamiast się śmiać grzecznie podziękuję i może się dzisiaj pomodlę ☺Polecam Jude Tadeusza... On jest patronem od spraw beznadziejnych, więc w sprawie in vitro jak znalazł
Evela.6
Ej jak to nie ma sensu? Co to w ogóle ma znaczyć?! Wróć po ten zarodek. A później myśl nad planem B. Ściskam Cię mocno [emoji8]Jestem po konsultacji z lekarzem. Od razu zaczął od adopcji zarodka, bo uważa że nie mam szans z tą 1 blastką mimo że bardzo ładna. Nosz ku.rwa znowu odebrał mi nadzieję. I oczywiście nic extra nie mam robić do transferu, bo nie ma sensu. Mam się pomodlić [emoji20]
Jadę po ta sierotę w kwietniu ale szczerze to mam już dosyć. Ja potrafię walczyć tylko kiedy są jakieś szanse, a teraz już nie ma. Chcę wracać do domu. Nie wiem jak mam żyć, nie wiem co dalej, nic nie wiem
mala_Mi 80
Ostatnio też się pokłóciliście po drodze. To na pewno zmęczenie i stres. Ja jak z moim gdzieś jadę w dłuższą trasę to noże latają także ten, wszędzie to samoCoś ty, własnie się pokłóciliśmy o jakąś pierdołę. To już że zmęczenia chyba nerwy puściły
mala_Mi 80
Dziękuję, wrócę wrócę przecież to mój dzieciok. Tylko ten typ mnie dzisiaj zdołował, ale już mi trochę lepiejEj jak to nie ma sensu? Co to w ogóle ma znaczyć?! Wróć po ten zarodek. A później myśl nad planem B. Ściskam Cię mocno [emoji8]
Evela.6
Super wynik[emoji8] będzie piękna gromadka [emoji123][emoji110]No i ostatecznie mamy 4 zamrożone blastki
4.1.2, 2x 4.2.3, 4.3.2.
Plus Bąk będący w brzuchu
Aduś16
Ej wypluj to prosze ! no nie nastawiam się że będę żyła z tym krwiakiem do samego porodu.. Zdecydowana większość krwiaków wchłania się do 20tc. Mój Naszczescie nie jest źle umiejscowiony, ma ujscie tuż przy szyjce. Odstwawie clexane to mam Nadzieję że zacznie się zmniejszać, dziecko już duże jest w stosunku do krwiaka, zaraz kończę 17tc. Pozatym leze, szyjka się nawet wydłużyła wiec dlaczego mam się nastawiać na najgorsze.. wpisała mi kilka ryzyk do karty ciąży ale już chyba dość wyczerpałam limit pecha jak narazie.. Krwiaki się wchłaniają, groźniejsze są te na Początku ciąży a mimo to zdecydowana większość kończy się dobrze.. Jak będę się jeszcze wkolko dołować to to lezenie będzie jeszcze bardziej dołujące...@Aduś16 kochana, no ja nie wiem dlaczego musisz taki horror znów przeżywać . Tak bardzo bym chciała, żebyś mogła tak po prostu się cieszyć ciążą . A tu kurde wychodzi na to, że ciężka walka będzie do samego porodu
@mala_Mi 80 tak na szybko przeczytałam i ja się zastanawiam, co tacy lekarze robią jeszcze w swoim zawodzie . Za stara? Z takim ładnym amh? Modlić się??? No pojebany
Przyjmij odemnie trochę siły i wytrwałości . Mam trochę w zapasie . Właśnie ci ją wysłałam, czujesz?
Weronika Marczuk zaszła w ciążę chyba w wieku 47-48 lat
annemarie
Nie wiem czy mialam problem z endo czy z lekarzem ,ktory mial takie stanowisko ze nie wazne jakie i co.Starczylo zmniejszyc estradiol,badac i okazuje sie ze rosnie normalnie.Na 14 mm byl transfer blizniakow.Normalnie endo nie rosnie jak Twoje ( to był problem) jeśli ktoś ma problem z endo ta zasada nie istnieje .....
Pamiętam jak Ci mówiłam że endo u mnie w klinice to max 13 to się smialas i mówiłaś że Ty masz 18 i lekarz mówi że jest super ....
U mnie w klinice wygląda to tak że endo 9-12 trzyliniowe to idealne do transferu , dopuszczalne to 8 I 13 . Są wyjątki jak ktoś ma problem i robią na 7 i 14 .
Ty ewidentnie miałaś problem z endo i dla mnie to było bardzo dziwne że robią Ci na takim transfery .....no ale teraz na grubym też Ci się udalo- jak widać zdaza się.
Sprawdziłam w zapisach wytyczne miałam zgłosić się między 9 a 13 dc nie było jeszcze 3 liniowe i następną kontrola za 2 dni . Mam nadkurczluwilosc macicy i wyglądało "srednio" były dziury gdzie niegdzie dostałam syrop na wyciszenie macicy ( taki jak dają na patologi ciąży) i za godzinę usg wyglądało już ładnie endo3 nie " tańczyło " I była decyzjia o transferze .
Z Marcelina miałam kontrolę w 15 dc endo było ok ale za 5 dni nie było mojego lekarza by zrobił mi transfer więc kolejna wizyta w 18 dc endo takie samo jak w 15 dc i wtedy decyzjia że za 5 dni transfer .
Evela.6
Rozumiem Cię doskonale bo przypomniał mi o mojej poprzedniej prowadzącej, z tego co piszesz to podobny typ człowiek [emoji2961] niech ten kwiecień bedzie Wasz [emoji123]Dziękuję, wrócę wrócę przecież to mój dzieciok. Tylko ten typ mnie dzisiaj zdołował, ale już mi trochę lepiej
reklama
Podziel się: