reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

8 dzien 3 dniowca to 6 blastki [emoji848]
Gdyby to o poniedziałek chodziło to pewnie bym wytrzymała. Ale do wtorku?
I przez całe święta nie wytrzymam nie wiedząc czy cokolwiek ruszylo
No tak ale z drugiej strony chyba ma prawo nie wyjść, zj..iesz sobie świeta, a być może nie potrzebnie.
Oczywiście decyzja do ciebie. Wiem o co chodzi bo ja do jutra czekam a już w pon . Wtorek naprawdę ze sobą walczyłam by tej bety nke zrobić a chodziło mi to co najmniej po głowie 10 razy dziennie ;).

reklama
To chyba nie antybiotyk, może chodzi Ci o doksycyline? To tez brałam ale na zapalenie jakie mi wyszło po histeroskopii. W każdym razie dostinex to jakiś lek przeciwdziałający hiperce wiec pewnie jakiś hormon bo nawet w ciąży go biorą dziewczyny albo te co maja wysoka prolaktyne. Ja nigdy nie brałam pomimo, ze estradiol miałam w kosmos za każdym razem, teraz jednak najwyżej bo najdłużej trwała stymulacja...poszukam jeszcze co to takiego :)
Najważniejsze, że się dobrze czujesz.
Ja 2 stymulację nic nie czułam, a ta 3 dała mi popalić najbardziej. A finalnie tylko 3 komórki, widzę że te stymulację to naprawdę obciążają organizm

To będziesz przebadana z każdej strony, przynajmniej wszystko będzie pod kontrolą.
Mój transfer pewnie za jakieś 2-3 tyg.
Powiedział, że scraching tylko w cylku przed a ja już mam @ 2dc.
Generalnie zanegował wszystko o czym mu mówiłam. Powiedział, że nie mam nic robić bo pogorszę?? tylko się modlić. Czuję, że się poddaje. Serio, dzisiaj mam kryzys, jestem chora, pęka mi głowa i nic nie ogarniam ale chyba odpuszczam wszystko. Tylko nie wiem co dalej
Modlić się?? A do kogoś konkretnego czy obojętnie 🤪. Po co to leczenie skoro modlitwa wystarcza.

No właśnie, to jakiś dramat. Ostatni świeży transfer miałam właśnie u nich i myśle, ze była taka sama sytuacja ale nie zbadali mi proga :( teraz jestem mądrzejsza ale właśnie przeraża mnie to, ze wiele osób o tym nie wie :(
A ja myślę że jednak możesz mieć świeży transfer, ja miałam ponad dwa proga i estradiol 7 tyś i miałam świeży transfer. Dodam że udany😄
A wiesz @Natsnats dlaczego? Bo w novum są inne jednostki 😀 trzeba je przeliczyć. Więc myślę że lekarz wie co robi i napewno nie chce dla ciebie źle ♥️
Twoj progesteron to zaledwie 0,75.
Więc jak najbardziej nadaje się do transferu.

Witam się po długiej przerwie. Jak patrzę w kalendarz porodów to az przecieram oczy. Ale dziewczyny szalejecie. Pięknie ❤️
Ja we wrześniu urodziłam i w kwietniu wracam już po rodzeństwo 😊
Trzymam kciuki za walczące ✊
Powiem wam że warto być wytrwalym bo w końcu się udaje. Dla niektórych ta droga jest trochę bardziej wyboista ale na końcu czeka piękna nagroda 👶

@Aduś16 kochana, no ja nie wiem dlaczego musisz taki horror znów przeżywać 😔. Tak bardzo bym chciała, żebyś mogła tak po prostu się cieszyć ciążą ❤️. A tu kurde wychodzi na to, że ciężka walka będzie do samego porodu 😔
@mala_Mi 80 tak na szybko przeczytałam i ja się zastanawiam, co tacy lekarze robią jeszcze w swoim zawodzie 🤦. Za stara? Z takim ładnym amh? Modlić się??? No pojebany 😡
Przyjmij odemnie trochę siły i wytrwałości ❤️. Mam trochę w zapasie 😜. Właśnie ci ją wysłałam, czujesz?
Weronika Marczuk zaszła w ciążę chyba w wieku 47-48 lat ❤️

Polecam Jude Tadeusza... On jest patronem od spraw beznadziejnych, więc w sprawie in vitro jak znalazł 😜
Możecie się śmiać ale co wieczór się do niego modlę. 2 razy się modliłam tzn wcześniej miałam 2 intencje, dwa beznadziejne tematy i obie sprawy udało się pomyślnie rozwiązać. Teraz 3, chyba najtrudniejsza IVF😅

Modlić się?? A do kogoś konkretnego czy obojętnie 🤪. Po co to leczenie skoro modlitwa wystarcza.
W innych okolicznościach to bym się z tego pośmiała ale skoro to moja 3 procedura i znów trafiłam na takiego mądrego, który zamiast leczenia zaleca modlitwę za kilkanaście tysięcy to już mi ręce opadają. Kuwa nie mam szczęścia do lekarzy 😞

reklama
@Aduś16 kochana, no ja nie wiem dlaczego musisz taki horror znów przeżywać 😔. Tak bardzo bym chciała, żebyś mogła tak po prostu się cieszyć ciążą ❤️. A tu kurde wychodzi na to, że ciężka walka będzie do samego porodu 😔
@mala_Mi 80 tak na szybko przeczytałam i ja się zastanawiam, co tacy lekarze robią jeszcze w swoim zawodzie 🤦. Za stara? Z takim ładnym amh? Modlić się??? No pojebany 😡
Przyjmij odemnie trochę siły i wytrwałości ❤️. Mam trochę w zapasie 😜. Właśnie ci ją wysłałam, czujesz?
Weronika Marczuk zaszła w ciążę chyba w wieku 47-48 lat ❤️
Dziękuję fredzioszku ❤
Jak się czujesz? Jad Placka już działa? Chyba było co nieco po drodze, bo taki dobry humor 🤪

Do góry