reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

8 dzien 3 dniowca to 6 blastki [emoji848]
Gdyby to o poniedziałek chodziło to pewnie bym wytrzymała. Ale do wtorku?
I przez całe święta nie wytrzymam nie wiedząc czy cokolwiek ruszylo
No tak ale z drugiej strony chyba ma prawo nie wyjść, zj..iesz sobie świeta, a być może nie potrzebnie.
Oczywiście decyzja do ciebie. Wiem o co chodzi bo ja do jutra czekam a już w pon . Wtorek naprawdę ze sobą walczyłam by tej bety nke zrobić a chodziło mi to co najmniej po głowie 10 razy dziennie ;).

reklama
To chyba nie antybiotyk, może chodzi Ci o doksycyline? To tez brałam ale na zapalenie jakie mi wyszło po histeroskopii. W każdym razie dostinex to jakiś lek przeciwdziałający hiperce wiec pewnie jakiś hormon bo nawet w ciąży go biorą dziewczyny albo te co maja wysoka prolaktyne. Ja nigdy nie brałam pomimo, ze estradiol miałam w kosmos za każdym razem, teraz jednak najwyżej bo najdłużej trwała stymulacja...poszukam jeszcze co to takiego :)
Najważniejsze, że się dobrze czujesz.
Ja 2 stymulację nic nie czułam, a ta 3 dała mi popalić najbardziej. A finalnie tylko 3 komórki, widzę że te stymulację to naprawdę obciążają organizm

To będziesz przebadana z każdej strony, przynajmniej wszystko będzie pod kontrolą.
Mój transfer pewnie za jakieś 2-3 tyg.
Powiedział, że scraching tylko w cylku przed a ja już mam @ 2dc.
Generalnie zanegował wszystko o czym mu mówiłam. Powiedział, że nie mam nic robić bo pogorszę?? tylko się modlić. Czuję, że się poddaje. Serio, dzisiaj mam kryzys, jestem chora, pęka mi głowa i nic nie ogarniam ale chyba odpuszczam wszystko. Tylko nie wiem co dalej
Modlić się?? A do kogoś konkretnego czy obojętnie 🤪. Po co to leczenie skoro modlitwa wystarcza.

No właśnie, to jakiś dramat. Ostatni świeży transfer miałam właśnie u nich i myśle, ze była taka sama sytuacja ale nie zbadali mi proga :( teraz jestem mądrzejsza ale właśnie przeraża mnie to, ze wiele osób o tym nie wie :(
A ja myślę że jednak możesz mieć świeży transfer, ja miałam ponad dwa proga i estradiol 7 tyś i miałam świeży transfer. Dodam że udany😄
A wiesz @Natsnats dlaczego? Bo w novum są inne jednostki 😀 trzeba je przeliczyć. Więc myślę że lekarz wie co robi i napewno nie chce dla ciebie źle ♥️
Twoj progesteron to zaledwie 0,75.
Więc jak najbardziej nadaje się do transferu.

Witam się po długiej przerwie. Jak patrzę w kalendarz porodów to az przecieram oczy. Ale dziewczyny szalejecie. Pięknie ❤️
Ja we wrześniu urodziłam i w kwietniu wracam już po rodzeństwo 😊
Trzymam kciuki za walczące ✊
Powiem wam że warto być wytrwalym bo w końcu się udaje. Dla niektórych ta droga jest trochę bardziej wyboista ale na końcu czeka piękna nagroda 👶

@Aduś16 kochana, no ja nie wiem dlaczego musisz taki horror znów przeżywać 😔. Tak bardzo bym chciała, żebyś mogła tak po prostu się cieszyć ciążą ❤️. A tu kurde wychodzi na to, że ciężka walka będzie do samego porodu 😔
@mala_Mi 80 tak na szybko przeczytałam i ja się zastanawiam, co tacy lekarze robią jeszcze w swoim zawodzie 🤦. Za stara? Z takim ładnym amh? Modlić się??? No pojebany 😡
Przyjmij odemnie trochę siły i wytrwałości ❤️. Mam trochę w zapasie 😜. Właśnie ci ją wysłałam, czujesz?
Weronika Marczuk zaszła w ciążę chyba w wieku 47-48 lat ❤️

Polecam Jude Tadeusza... On jest patronem od spraw beznadziejnych, więc w sprawie in vitro jak znalazł 😜
Możecie się śmiać ale co wieczór się do niego modlę. 2 razy się modliłam tzn wcześniej miałam 2 intencje, dwa beznadziejne tematy i obie sprawy udało się pomyślnie rozwiązać. Teraz 3, chyba najtrudniejsza IVF😅

Modlić się?? A do kogoś konkretnego czy obojętnie 🤪. Po co to leczenie skoro modlitwa wystarcza.
W innych okolicznościach to bym się z tego pośmiała ale skoro to moja 3 procedura i znów trafiłam na takiego mądrego, który zamiast leczenia zaleca modlitwę za kilkanaście tysięcy to już mi ręce opadają. Kuwa nie mam szczęścia do lekarzy 😞

reklama
@Aduś16 kochana, no ja nie wiem dlaczego musisz taki horror znów przeżywać 😔. Tak bardzo bym chciała, żebyś mogła tak po prostu się cieszyć ciążą ❤️. A tu kurde wychodzi na to, że ciężka walka będzie do samego porodu 😔
@mala_Mi 80 tak na szybko przeczytałam i ja się zastanawiam, co tacy lekarze robią jeszcze w swoim zawodzie 🤦. Za stara? Z takim ładnym amh? Modlić się??? No pojebany 😡
Przyjmij odemnie trochę siły i wytrwałości ❤️. Mam trochę w zapasie 😜. Właśnie ci ją wysłałam, czujesz?
Weronika Marczuk zaszła w ciążę chyba w wieku 47-48 lat ❤️
Dziękuję fredzioszku ❤
Jak się czujesz? Jad Placka już działa? Chyba było co nieco po drodze, bo taki dobry humor 🤪

Do góry