Tagitagi
Fanka BB :)
Zapytam teraz zobaczymy co powie i jakNie accofil dr mówił że skórcze nie były przyczyną bo nospe brałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapytam teraz zobaczymy co powie i jakNie accofil dr mówił że skórcze nie były przyczyną bo nospe brałam
19 tc ,a wiesz ze jest mi wsio rybaja ruchow jakos specjalnie nie czuje,tzn za dnia nie mam czasu czuca w nocy probuje spac .No najwyższa pora to ju będzie 18tc tak? Jak dzis właśnie też na 9.04 umówiłam w Londynie a jutro do szpitala u siebie na kontrolę.... Qwa taki stres mam bo nadal plamie na brązowo...Ale naszczescie ruchy czuje już wyraźne to mnie jakoś uspokaja..
Moim zdaniem przyrost w normie... 66% w 48 h jest prawidłowo...Dziewczyny, mam wynik bety i chyba do dupy... w 9dpt miałam 236, a teraz 13dpt i tylko 868, to nie jest 100% przyrostu, tylko 92%?? Zarodek wstępnie dobrze rokował i co
Ja miałam przy ostatnim transferze, niestety nieudanym...A któraś z was miała wogole ten accofil ?macie jakieś zdanie co do jego stosowania
Zazdroszczę takiej ciąży... We mnie budzi strach pójście do łazienki a tylko tam chodzę.. A jeszcze 2.5tyg temu przed założeniem szwu normalnie funkcjonowałam...19 tc ,a wiesz ze jest mi wsio rybaja ruchow jakos specjalnie nie czuje,tzn za dnia nie mam czasu czuca w nocy probuje spac .
Nie mam czasu na te ciąze
Zrób zrzut ekranu i wstawCześć dziewczyny !
My już dawno rozpakowani
Mały skończył miesiąc 27 marca
Nie miałam jak wcześniej napisać bo trochę mieliśmy zmartwień, leżeliśmy w szpitalu dosyć długo bo mały stracił dużo na wadze, jeszcze żółtaczka nie chciała zejść
Ale całe szczescie już wszystko w porządku, jesteśmy w domku, mały nie jest typem spioszka i bardzo lubi być na rączkach, taki przytulasek
Moje największe szczescie, nie da się tego opisać jaka to jest radość, taki mały cud
Franio
27.02.2021
3825g
Chciałabym wam pokazać moje szczescie ale cały czas mi wyskakuje ze wybrany plik jest za duzy dla serwera ... :/
Co zrobić ?
Przykro mi Jakie to wszystko niesprawiedliweU mnie klapa. Beta 0,2 w 9dpt. Ale w sumie to wiedziałam. To był mój piąty transfer, nie mamy już mrozaków. Naprawdę już nie wierzę że mi się kiedykolwiek uda.
Zrób zrzut ekranu i wstaw