Jak Wy takie czarownice to wyczarujcie wszystkim dzidziusie , ja proszę o dziewczynkę bo synka już mamTy nie patrz na innych ,tylko sluchaj nas czarownicBeta jest ok,naprawde.Jakby byla do doopy,napewno bym tego w bibulke nie owijala.
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Po tym leku występuje leukocytoza, jedni są mniej inni bardziej podatni na skok leukocytow. Jak rosną za wysoko należy zmniejszyć częstotliwość infekcji lub dawkę.A co po tym leku morfologia siada
zapytam napewno co i jak bo się teraz boje
Bardzo bardzo mi przykroU mnie klapa. Beta 0,2 w 9dpt. Ale w sumie to wiedziałam. To był mój piąty transfer, nie mamy już mrozaków. Naprawdę już nie wierzę że mi się kiedykolwiek uda.
A z czym sie borykacie? Z jakim problemem ?
annemarie
Byla implantacja?Jeden 2 blastki dobrej jakości i powiedział że tak zrobimy przy następnym Et nie mam pojęcia
Ja mialam od razu nic mi nie odpoczywaloLekarz sprawdzil czy nie ma torbieli i wista wioMyslalsm ze jajnika trzeba dać odpoczac
Tagitagi
Tak ciąża biochemicznaByla implantacja?
10 dpt beta 47 a dwa dni później 15
Ogólnie czułam się jak na ścięcie po tym et ledwo żywa
macica miała skórcze ale brałam nospe tak kazał lekarz
annemarie
Step by step,moja droganajpierw czarujemy fasoline,potem serduch,a potem zrobimy zlot na mietłach i bedziemy radzicJak Wy takie czarownice to wyczarujcie wszystkim dzidziusie , ja proszę o dziewczynkę bo synka już mam
Ściskam jeszcze wyjdzie dla Ciebie słoneczkoU mnie klapa. Beta 0,2 w 9dpt. Ale w sumie to wiedziałam. To był mój piąty transfer, nie mamy już mrozaków. Naprawdę już nie wierzę że mi się kiedykolwiek uda.
annemarie
Czyli byla implantacja,co swiadczy o receptywnym endo( accofil bierzesz przy beaku implantacji) jesli mialas skurcze to bym z lekarzem o Atosibanie pogadala( lek na nadaktywnosc macicy,czyli skurcze) taki typ ode mnieTak ciąża biochemiczna
10 dpt beta 47 a dwa dni później 15
Ogólnie czułam się jak na ścięcie po tym et ledwo żywa
macica miała skórcze ale brałam nospe tak kazał lekarz
reklama
annemarie
Mam 9.04 kontrole i mysle ze czegos sie dowiem.Bete badalam dwa razy,wiec o szybkosci duzo Ci nie powiemA Ty kiedy się dowiesz kogo tam pod serduchem hodujesz? Czy coś mnie ominęło
U mnie dwa razy z wolniej rosnącej bety okazał się być chłopiec wiec ja w tym też upatruje jakaa logikę
Podziel się: