reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czyli byla implantacja,co swiadczy o receptywnym endo( accofil bierzesz przy beaku implantacji) jesli mialas skurcze to bym z lekarzem o Atosibanie pogadala( lek na nadaktywnosc macicy,czyli skurcze) taki typ ode mnie😁
Przy braku waznych KIRow albo przy AA beta jest albo 0 albo są właśnie takie biochemiczne gdzie szybko beta spada

reklama
Mam 9.04 kontrole i mysle ze czegos sie dowiem.Bete badalam dwa razy,wiec o szybkosci duzo Ci nie powiem🤣🤣🤣
No najwyższa pora to ju będzie 18tc tak? Jak dzis właśnie też na 9.04 umówiłam w Londynie a jutro do szpitala u siebie na kontrolę.... Qwa taki stres mam bo nadal plamie na brązowo...Ale naszczescie ruchy czuje już wyraźne to mnie jakoś uspokaja..

Tego do konca tez nie mozna po jednym razie stwierdzic,czasami biochamiczna sie po prostu zdarza,mysle,ze musi sie to powtarzac ,zeby moc takie wnioski wyciaga.
To napewno po jednej biochemicznej takie wnioski to bym tez nie wyciągała. Jedynie zrobienie badań ma sens a historia to dodatkowa informacja. Chodziło mi o to że przy kir AA lub braku receptorów implantacyjnych beta jest albo 0 albo właśnie biochemiczna gdzie szybko beta spada.

Zapytam napewno dziękuję 😘
Na kurczliwośc Invicta zrobi Ci test UMA i z niego sie dowiesz czy jest problem bo tych mini skurczy macicy nie czuć, tylko USG w przyśpieszeniu to potwierdzi. Jeśli nie ma problemu to atosiban nie potrzebny, nospa albo relanium wystarcza. To ze czułaś skurcze mogło być efektem odrzucenia zarodka przez macicy czego może być wiele innych przyczyn

reklama
Do góry