reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No najwyższa pora to ju będzie 18tc tak? Jak dzis właśnie też na 9.04 umówiłam w Londynie a jutro do szpitala u siebie na kontrolę.... Qwa taki stres mam bo nadal plamie na brązowo...Ale naszczescie ruchy czuje już wyraźne to mnie jakoś uspokaja..
19 tc ,a wiesz ze jest mi wsio ryba😊ja ruchow jakos specjalnie nie czuje,tzn za dnia nie mam czasu czuc😆a w nocy probuje spac .
Nie mam czasu na te ciąze😉😉😉

19 tc ,a wiesz ze jest mi wsio ryba😊ja ruchow jakos specjalnie nie czuje,tzn za dnia nie mam czasu czuc😆a w nocy probuje spac .
Nie mam czasu na te ciąze😉😉😉
Zazdroszczę takiej ciąży... We mnie budzi strach pójście do łazienki a tylko tam chodzę.. A jeszcze 2.5tyg temu przed założeniem szwu normalnie funkcjonowałam...

Cześć dziewczyny ! 😘
My już dawno rozpakowani
Mały skończył miesiąc 27 marca
Nie miałam jak wcześniej napisać bo trochę mieliśmy zmartwień, leżeliśmy w szpitalu dosyć długo bo mały stracił dużo na wadze, jeszcze żółtaczka nie chciała zejść
Ale całe szczescie już wszystko w porządku, jesteśmy w domku, mały nie jest typem spioszka i bardzo lubi być na rączkach, taki przytulasek😁
Moje największe szczescie, nie da się tego opisać jaka to jest radość, taki mały cud 🥰❤️
Franio
27.02.2021
3825g
Chciałabym wam pokazać moje szczescie ale cały czas mi wyskakuje ze wybrany plik jest za duzy dla serwera ... :/
Co zrobić ?

Cześć dziewczyny ! 😘
My już dawno rozpakowani
Mały skończył miesiąc 27 marca
Nie miałam jak wcześniej napisać bo trochę mieliśmy zmartwień, leżeliśmy w szpitalu dosyć długo bo mały stracił dużo na wadze, jeszcze żółtaczka nie chciała zejść
Ale całe szczescie już wszystko w porządku, jesteśmy w domku, mały nie jest typem spioszka i bardzo lubi być na rączkach, taki przytulasek😁
Moje największe szczescie, nie da się tego opisać jaka to jest radość, taki mały cud 🥰❤️
Franio
27.02.2021
3825g
Chciałabym wam pokazać moje szczescie ale cały czas mi wyskakuje ze wybrany plik jest za duzy dla serwera ... :/
Co zrobić ?
Zrób zrzut ekranu i wstaw :)

reklama

Załączniki

• 1A272B41-C7E3-420D-92C9-1837392CDD9A.jpeg
    1A272B41-C7E3-420D-92C9-1837392CDD9A.jpeg
    335,3 KB · Wyświetleń: 126
Do góry