Gonia0605
Fanka BB :)
Powodzenia, kochana!Kciukasy na sobotę laseczki
U mnie pobudka o 7 to mogę nie mieć czasu by zostawić po sobie mój ślad.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia, kochana!Kciukasy na sobotę laseczki
U mnie pobudka o 7 to mogę nie mieć czasu by zostawić po sobie mój ślad.
To są normy z natury, a Ty byłaś stymulowana, nie ma się co przejmować...Doszła mi reszta wyników
- estradiol 4806,00 pg/ml
Podane normy:
- faza folikularna 12-233
- faza owulacji 41-398
- faza lutealna 22 - 341.
Tak biorę już probiotyki a słodyczy nie lubię wiec będzie łatwiejTak trzymaj. U nas bez łaski, płacisz 30 zł i masz, a tam jakieś cyrki.
Ogranicz cukry na te kilka dni, jakiś probiotyk weź.
Ogromne gratulacje dla szczęśliwych rodziców, Wasze marzenie jest już na świecieDziewczyny 25 marca 2021 r urodziłam przez CC synka 4050 gram i 56 cm długi
Po 13 godzinnym porodzie wykonano CC. Jest spełnieniem moich marzeń i snów, jest idealny, jest spełnieniem moich próśb.
Pozdrawiam i każdej z Was życzę macierzyństwa.
Współczuję. Jprdl ja bym nie wytrzymała. Ostatnio zgubiłam skierowanie na badania moczu , zapłaciłam 8 zł i wynik miałam przed 13. Nie rozumiem dlaczego prywatnie nie można zrobić badań, albo dlaczego pacjent nie zna swoich wyników badań. Na mnie zawsze czekają i mam wydane do łapki.Tak biorę już probiotyki a słodyczy nie lubię wiec będzie łatwiej
Tutaj zrobienie badań prywatnie graniczy z cudem, no chyba że się mieszka blisko Londynu to można coś znaleźć..no a wtedy koszt to i tak kosmos.. Ja mam ponad 2.5h w jedną stronę... Nawet jak się nasciemnia objawy lub uprosi u GP lub w szpitalu badanie to pacjent nie ma żadnego wglądu w wyniki Qwa 21 wiek w tak rozwiniętym europejskim kraju...ciężko to pojąć ale tak tu jest
Ja teraz tez na antybiotyku. A Holandia raczej bardzo ostrożna co do leczenia antybiotykami. Także chyba konieczne. pierwotniak z grupy gbs w moczu , czy jakoś tak Zero objawow ,nic kompletnie . Dostałam augumentin na 5 dni.Dziewczyny leczono Wam infekcje moczu w ciąży antybiotykiem? Od wczoraj często sikam i piecze jak siusiam, potem tez.. dzwonie do położnej ona mnie od razu do GP telefonicznie wysłała i on od razu mi antybiotyk cephalexin od dziś na 7 dni wypisał po wywiadzie bo twierdzą że to trzeba szybko leczyć bo niebezpieczne w ciąży.. bez badania moczu. Jeśli nie przejdzie do poniedziałku mam na pogotowie dzwonić i mocz w poniedziałku przywieźć. Tak wszystko inne tu olewają a przy moczu panikują i od razu leczenie... dziwni są...W Polsce tez od razu antybiotyk??
Ja do punkcji po dochodziłam z estradiolem 6050 ... lekarz mnie nieźle załatwiłDoszła mi reszta wyników
- estradiol 4806,00 pg/ml
Podane normy:
- faza folikularna 12-233
- faza owulacji 41-398
- faza lutealna 22 - 341.
To ile miałaś jajeczek?Ja do punkcji po dochodziłam z estradiolem 6050 ... lekarz mnie nieźle załatwił
Trzeba tu zamieszkać aby zrozumieć że tak jest... Ja do tej pory prawie wcale ze służby zdrowia tu nie musialam korzystać, tylko z synem jak był mały na kilku wizytach..Współczuję. Jprdl ja bym nie wytrzymała. Ostatnio zgubiłam skierowanie na badania moczu , zapłaciłam 8 zł i wynik miałam przed 13. Nie rozumiem dlaczego prywatnie nie można zrobić badań, albo dlaczego pacjent nie zna swoich wyników badań. Na mnie zawsze czekają i mam wydane do łapki.
Musisz ich jakoś przechytrzyć nie masz wyjscia.
Pobrali 20 z tego 14 było dobrychTo ile miałaś jajeczek?