reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak trzymaj. U nas bez łaski, płacisz 30 zł i masz, a tam jakieś cyrki.
Ogranicz cukry na te kilka dni, jakiś probiotyk weź.
Tak biorę już probiotyki a słodyczy nie lubię wiec będzie łatwiej ;)
Tutaj zrobienie badań prywatnie graniczy z cudem, no chyba że się mieszka blisko Londynu to można coś znaleźć..no a wtedy koszt to i tak kosmos.. Ja mam ponad 2.5h w jedną stronę... Nawet jak się nasciemnia objawy lub uprosi u GP lub w szpitalu badanie to pacjent nie ma żadnego wglądu w wyniki :( Qwa 21 wiek w tak rozwiniętym europejskim kraju...ciężko to pojąć ale tak tu jest

Dziewczyny 25 marca 2021 r urodziłam przez CC synka 4050 gram i 56 cm długi
Po 13 godzinnym porodzie wykonano CC. Jest spełnieniem moich marzeń i snów, jest idealny, jest spełnieniem moich próśb.
Pozdrawiam i każdej z Was życzę macierzyństwa.
Ogromne gratulacje dla szczęśliwych rodziców, Wasze marzenie jest już na świecie 😍💞🤗

@bazylia128 jestes w domu i na najlepszej drodze by spokojnie na nowo życie zorganizować, we 3 już 🤗🤗 dasz radę bo po tym co już przeszłaś i zniosłaś aby Natalka była z Tobą nic nie jest w stanie Cię złamać i zniszczyć! 😘😘

Tak biorę już probiotyki a słodyczy nie lubię wiec będzie łatwiej ;)
Tutaj zrobienie badań prywatnie graniczy z cudem, no chyba że się mieszka blisko Londynu to można coś znaleźć..no a wtedy koszt to i tak kosmos.. Ja mam ponad 2.5h w jedną stronę... Nawet jak się nasciemnia objawy lub uprosi u GP lub w szpitalu badanie to pacjent nie ma żadnego wglądu w wyniki :( Qwa 21 wiek w tak rozwiniętym europejskim kraju...ciężko to pojąć ale tak tu jest
Współczuję. Jprdl ja bym nie wytrzymała. Ostatnio zgubiłam skierowanie na badania moczu , zapłaciłam 8 zł i wynik miałam przed 13. Nie rozumiem dlaczego prywatnie nie można zrobić badań, albo dlaczego pacjent nie zna swoich wyników badań. Na mnie zawsze czekają i mam wydane do łapki.
Musisz ich jakoś przechytrzyć 😛 nie masz wyjscia.

Dziewczyny leczono Wam infekcje moczu w ciąży antybiotykiem? Od wczoraj często sikam i piecze jak siusiam, potem tez.. dzwonie do położnej ona mnie od razu do GP telefonicznie wysłała i on od razu mi antybiotyk cephalexin od dziś na 7 dni wypisał po wywiadzie bo twierdzą że to trzeba szybko leczyć bo niebezpieczne w ciąży.. bez badania moczu. Jeśli nie przejdzie do poniedziałku mam na pogotowie dzwonić i mocz w poniedziałku przywieźć. Tak wszystko inne tu olewają a przy moczu panikują i od razu leczenie... dziwni są...W Polsce tez od razu antybiotyk??
Ja teraz tez na antybiotyku. A Holandia raczej bardzo ostrożna co do leczenia antybiotykami. Także chyba konieczne. pierwotniak z grupy gbs w moczu 😬, czy jakoś tak 🙈Zero objawow ,nic kompletnie . Dostałam augumentin na 5 dni.

Współczuję. Jprdl ja bym nie wytrzymała. Ostatnio zgubiłam skierowanie na badania moczu , zapłaciłam 8 zł i wynik miałam przed 13. Nie rozumiem dlaczego prywatnie nie można zrobić badań, albo dlaczego pacjent nie zna swoich wyników badań. Na mnie zawsze czekają i mam wydane do łapki.
Musisz ich jakoś przechytrzyć 😛 nie masz wyjscia.
Trzeba tu zamieszkać aby zrozumieć że tak jest... Ja do tej pory prawie wcale ze służby zdrowia tu nie musialam korzystać, tylko z synem jak był mały na kilku wizytach..

reklama
Do góry