Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Dobre wino to i na pewne smutki nie ważne jakie. Ważne, ze daje w czape
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji16][emoji16]Tez pycha [emoji39][emoji39] chyba tylko kalifornijskie i australijskie niezbyt mi podchodzą ale to zależy od dnia i sytuacji [emoji12][emoji12]
Tak biorę, nie będę ryzykować. Poczytalam trochę o tym antybiotyku. W poniedziałki pewnie zadzwonię i zawiozę im mocz do przebadania jeśli się zgodzą. Ja po ostatnim incydencie całkiem straciłam zaufanie do angielskich lekarzy ale mam nadzieję że tym razem wie co robiJa bym wziela. Moja gin bardzo mnie na infekcje w ciazy uczulala.
Tez bym była najwierniejsza z wiernych jak bym mieszkała w Hiszpanii Może dobrze, ze nie mieszkam bo bym musiała wątrobę wymieniaćJa od baaardzo dawna jestem monotonna i wierna tylko hiszpanskim.
Właśnie skonczylam kp wiec jutro chyba w nagrode zapodam sobie lampke [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja właśnie zlopalam australijskie wytrawne przed transferem i baaaardzo smakowały No i robotę zrobiłyTez pycha chyba tylko kalifornijskie i australijskie niezbyt mi podchodzą ale to zależy od dnia i sytuacji
Tylko troche dziwi mnie badanie na antybiotyku. Ja musialam zawsze tydzien przynajmniej odczekac i dopiero wtedy robilam kolejny posiew.Tak biorę, nie będę ryzykować. Poczytalam trochę o tym antybiotyku. W poniedziałki pewnie zadzwonię i zawiozę im mocz do przebadania jeśli się zgodzą. Ja po ostatnim incydencie całkiem straciłam zaufanie do angielskich lekarzy ale mam nadzieję że tym razem wie co robi
A na stronie mojej kliniki jest :
Czynniki ryzyka wystąpienia zespołu hiperstymulacji jajników
Do innych czynników podnoszących ryzyko wystąpienia OHSS można podzielić na występujące przed leczeniem oraz ujawniające się podczas stymulacji jajników.
...
Czynniki ryzyka występujące podczas leczenia:
Wszystko jasne - to ciąża No co? Pomarzyć można nie?
- poziom estradiolu we krwi przekraczający 4000 pg/ml.
- liczba pęcherzyków powyżej 20 po stymulacji jajników
- Zastosowane hCG w celu wywołania dojrzewania komórek jajowych,
- Suplementacja II fazy za pomocą hCG,
- ciąża
Dziewczyny 25 marca 2021 r urodziłam przez CC synka 4050 gram i 56 cm długi
Po 13 godzinnym porodzie wykonano CC. Jest spełnieniem moich marzeń i snów, jest idealny, jest spełnieniem moich próśb.
Pozdrawiam i każdej z Was życzę macierzyństwa.
Dziewczyny leczono Wam infekcje moczu w ciąży antybiotykiem? Od wczoraj często sikam i piecze jak siusiam, potem tez.. dzwonie do położnej ona mnie od razu do GP telefonicznie wysłała i on od razu mi antybiotyk cephalexin od dziś na 7 dni wypisał po wywiadzie bo twierdzą że to trzeba szybko leczyć bo niebezpieczne w ciąży.. bez badania moczu. Jeśli nie przejdzie do poniedziałku mam na pogotowie dzwonić i mocz w poniedziałku przywieźć. Tak wszystko inne tu olewają a przy moczu panikują i od razu leczenie... dziwni są...W Polsce tez od razu antybiotyk??
Mnie w tym kraju już nic nie zdziwi... serio.. Więcej na prowadzenie ciąży w tym kraju bym się nie zdecydowałaTylko troche dziwi mnie badanie na antybiotyku. Ja musialam zawsze tydzien przynajmniej odczekac i dopiero wtedy robilam kolejny posiew.
No nic, trzymam kciuki, zeby pomogło. To teraz najwazniejsze.