Ja przy 2 udanych transferach miałam dzień po, silne chwilowe kłucia, jakby mnie ktoś iglą dziabał no i ciągnięcie, ćmienie prawie cały czas, no ale jak toś już tu pisał... w cale nie muszą być objawy i lepiej się nie nastawiać...Dziewczyny miałyście może jakieś objawy przy zagnieżdżeniu zarodka??
reklama
Pchełka216
Fanka BB :)
No Szkoci są the best mieszkałam rok i super wspominam. A gdzie w Szkocji stacjonujesz?U nas w Szkocji to samo albo i gorzej. Jak po transferze chciałam sobie sprawdzić poziom proga i betę, to najbliższy termin prywatnie na za 3 tygodnie za jedyne 350 zł za jedno badanie. A i tylko w soboty, więc nie byłoby szans sprawdzić przyrostu
Cała reszta też do bani ale za to podejście do pacjenta wspaniałe, serio kocham ich za ich empatię i delikatność we wszystkim
nieagatka
A moze dlatego, ze mało korzystalas to myslisz, ze się nie da? Nie zrozum mnie zle, ja pare lat temu tez myslalam, ze załatwienie czwgokolwiek graniczy z cudem. A potem jak wsiaknelam z kraj i system to sie okazalo, ze sa sie zalatwic i wykombinowac wszystko - jak w PL [emoji16]Trzeba tu zamieszkać aby zrozumieć że tak jest... Ja do tej pory prawie wcale ze służby zdrowia tu nie musialam korzystać, tylko z synem jak był mały na kilku wizytach..
Ciaze prowadzilam prywatnie, wizyta co 2tyg, zawsze z usg. Badanie moczu co miesiac, porod marzenie. L4 prawie od początku.
Na nfz to tak nie wyglada i tez na pierwszy r,ut oka wydaje sie, ze sie nie da [emoji16]
Dzień dobry z rana mam wyniki covid i oczywiście jest ujemny czyli już mój transfer jest pewniejszy.
@Evela.6 możesz mnie wpisać do kalendarza 31.03 na kriotransfer Teraz mam mieć jeszcze atosiban, zobaczymy czy to coś zmieni czy tylko więcej kasy stracę. Dziś zaczynam zastrzyki neoparin, jak ja ich nie lubię, fuj.
@Evela.6 możesz mnie wpisać do kalendarza 31.03 na kriotransfer Teraz mam mieć jeszcze atosiban, zobaczymy czy to coś zmieni czy tylko więcej kasy stracę. Dziś zaczynam zastrzyki neoparin, jak ja ich nie lubię, fuj.
Klaudusiek+
Zaciekawiona BB
Albo będziesz jak @mala_Mi 80 i obejdzie się bez hiperkiJa obawiam się, ze tez mogę tyle mieć..dwa dni temu miałam 2200, wczoraj ponad 5000 a jeszcze dziś mam menopur...jajek mam malutko ale estradiol w kosmos
Aż tak wysoki...to ty musisz być trwarda babka ja bym chyba pękłaJa przy drugiej stymulacji na 4 dni przed punkcją miałam estradiol 8570 i nie miałam hiperki. Ba, nawet transfer mi zrobili
Pobrali 16 jajec ale tylko 9 było dojrzałych
@Wesoła_Aga powodzenia dziś
Ej @motylek24 psiocho, bo ja teraz rozmyślam że mogłas poczuć się dotknięta jak napisałam że wku.rwia mnie zmuszanie do karmienia piersią. A wiem, że sobie bardzo chwalisz takie karmienie.
Ty wiesz, że ja o tobie nie pisałam tylko o babach że szpitala . Bo ty Bazylii przedstawiłaś możliwe opcje, które mogą pomóc jeśli się zdecyduje na Kp i to jest w porządku.
A te baby w szpitalu co ją po piersiach ciągle szczypaly i robiły wyrzuty, to jest dla mnie przegięcie.
Moja siostra prawie przez takie szczucie pielęgniarek, prawie się depresji dorobiła . Bo ją pielęgniarki wręcz tyranizowaly żeby karmiła a ona po prostu tego nie czuła i zdecydowała inaczej.
Wybaczysz mi, plisssss
Ty wiesz, że ja o tobie nie pisałam tylko o babach że szpitala . Bo ty Bazylii przedstawiłaś możliwe opcje, które mogą pomóc jeśli się zdecyduje na Kp i to jest w porządku.
A te baby w szpitalu co ją po piersiach ciągle szczypaly i robiły wyrzuty, to jest dla mnie przegięcie.
Moja siostra prawie przez takie szczucie pielęgniarek, prawie się depresji dorobiła . Bo ją pielęgniarki wręcz tyranizowaly żeby karmiła a ona po prostu tego nie czuła i zdecydowała inaczej.
Wybaczysz mi, plisssss
Dziewczyny mam pytanie o badania.
Histeroskopia to badanie, które pokazuje czy są jakieś zrosty, polipy itp.
Test Era bada okienko implatacyjne.
A które badanie sprawdza czy w macicy jest stan zapalny?
Dobrze mysle o tych badaniach?
Histeroskopia to badanie, które pokazuje czy są jakieś zrosty, polipy itp.
Test Era bada okienko implatacyjne.
A które badanie sprawdza czy w macicy jest stan zapalny?
Dobrze mysle o tych badaniach?
mala_Mi 80
Jak zobaczyli że jest tak wysoko, to dwie ostatnie dawki menopuru mi obniżyli przed Ovitrell. A i dostałam heparyne na 2 tygodnie. A sama sobie zaleciłam picie elektrolitów takich rozpuszczalnych w wodzie i tyle. Nie rozpękłam sięAlbo będziesz jak @mala_Mi 80 i obejdzie się bez hiperki
Aż tak wysoki...to ty musisz być trwarda babka ja bym chyba pękła
reklama
mala_Mi 80
Niedaleko EdiegoNo Szkoci są the best mieszkałam rok i super wspominam. A gdzie w Szkocji stacjonujesz?
Podziel się: