Klaudusiek+
Zaciekawiona BB
Wow pokaz
Uwielbiam tu takie foty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow pokaz
Uwielbiam tu takie foty
Super A który to dzień po transferze? Miałaś blastkę?Ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam ten test wiem że to nic jeszcze pewnego...no ale musiałam sobię siknac
Zobaczyłam blada ale drugą krechę
No niestety ja bylam strasznie zalamana, ze taki wynik a lekarka mnie prawie ochrznila, ze ta ilosc jest duza i ze statystycznie patrzac bardzo dobrze nam to wypadlo. Ze nalezy sie cieszyć.Kurde, ty przecież młoda jeszcze jesteś a już połowa odpadła
Ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam ten test wiem że to nic jeszcze pewnego...no ale musiałam sobię siknac
Zobaczyłam blada ale drugą krechę
Czyli KD czy AZ mimo że są od młodych kobiet też mogą być wadliwe Dla mnie to wszystko jest nie do ogarnięciaNo niestety ja bylam strasznie zalamana, ze taki wynik a lekarka mnie prawie ochrznila, ze ta ilosc jest duza i ze statystycznie patrzac bardzo dobrze nam to wypadlo. Ze nalezy sie cieszyć.