Zrobię chyba w sobotę przed świętami i powtórzę we wtorek po swietachNo to teraz rośnijcie [emoji7][emoji110] kiedy betę robisz?
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Ja mam transfer odroczony ale w sumie pić mogę zacząć już dziśDziewczyny czerwone winko też jest dobre przed transferem na ukrwienie macicy także korzystajcie, oby to był Wasz ostatni weekend z na długie miesiące @mala_Mi 80 @Natsnats
mala_Mi 80
To teraz niech się pięknie wgryzaJuż w dwupaku [emoji3059]
@mala_Mi 80 @Natsnats na zdrowie,zasłużyliście na dobre winko to trzymam kciuki za wasze Bałwanki
Ja punkcja dopiero w pon i oby były bałwanki- trzymaj kochana trzymaj za nas obie@mala_Mi 80 @Natsnats na zdrowie,zasłużyliście na dobre winko to trzymam kciuki za wasze Bałwanki
mala_Mi 80
Ja jeszcze nawet bałwanka nie mam. U mnie dopiero 2 dzień po punkcji i czekam do poniedziałku, czy jakaś piękna blastka zechce zostać moim bałwankiem ☺@mala_Mi 80 @Natsnats na zdrowie,zasłużyliście na dobre winko to trzymam kciuki za wasze Bałwanki
Klaudusiek+
Zaciekawiona BB
Ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam ten test wiem że to nic jeszcze pewnego...no ale musiałam sobię siknac
Zobaczyłam blada ale drugą krechę
reklama
annemarie
Wow pokazJa dziś nie wytrzymałam i zrobiłam ten test wiem że to nic jeszcze pewnego...no ale musiałam sobię siknac
Uwielbiam tu takie foty
Podziel się: