reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Brałam różnie, czasami 100, czasami 200 + inne cuda.
Im więcej o tym wszystkim myślę tym bardziej nierealne mi się wydaje zajście w ciążę na swoich komórkach w tym wieku. Naprawdę to jak wygrana w totka.
Bardzo żałuję, że nie byłam w stanie namówić męża na in vitro conajmniej 5 lat wcześniej
daj im szanse, mysle ze 1-2 powinny byc dobre u Ciebie, bralas tez suple powinno cos z tego byc. trzymam kciuki

No właśnie kiedy? Jutro? Mam nadzieje, ze dwójeczka się pięknie przyjęła u mamusi 😍 @Caro♤♤♤♤
@Natsnats ,@AninuT
Minimum 10 dni.
Miałam ovitrell przed punkcją i w dzień transferu także beta szybciej wyjdzie pozytywna po zastrzyku.
Oczywiście ciągle szukam objawów raz mam a raz nie mam. Piąty transfer a ja ciągle durna 🤪 chodzę i cycki macam ;)

Dziewczyny czerwone winko też jest dobre przed transferem na ukrwienie macicy 😜 także korzystajcie, oby to był Wasz ostatni weekend z 🍷 na długie miesiące @mala_Mi 80 @Natsnats
Ja świeżego transferu nie będę mieć bo estradiol mam już ponad 5000 a progesteron 2,4. Ale na pewno zacznę już się przygotowywać winkiem 😜😜

@Natsnats ,@AninuT
Minimum 10 dni.
Miałam ovitrell przed punkcją i w dzień transferu także beta szybciej wyjdzie pozytywna po zastrzyku.
Oczywiście ciągle szukam objawów raz mam a raz nie mam. Piąty transfer a ja ciągle durna [emoji2957] chodzę i cycki macam ;)
Przynajmniej się trochę odstresujesz macają te cycki tak często [emoji6][emoji6][emoji6] czekamy z na tą Twoja piękna bete[emoji110][emoji110][emoji110]

Mój dawny ginekolog, starszy, przemiły Pan jeszcze zanim zaczęliśmy invitro, przy każdym monitoringu owulacji kazał wracać do domu, napic się lamke albo 2 czerwonego winka, najlepiej wytawnwgo i poprzytulać się do 'kawalera' (tak mówił na mojego meza[emoji41]).
Pij na zdrowko [emoji8][emoji485]
Ja świeżego transferu nie będę mieć bo estradiol mam już ponad 5000 a progesteron 2,4. Ale na pewno zacznę już się przygotowywać winkiem [emoji12][emoji12]

@Natsnats ,@AninuT
Minimum 10 dni.
Oczywiście ciągle szukam objawów raz mam a raz nie mam. Piąty transfer a ja ciągle durna 🤪 chodzę i cycki macam ;)
To już Ci tak zostanie z tym szukaniem objawów, aż zaczniesz czuć ruchy Dzieciaczków, czego Ci życzę z całego serduszka, czekamy z Tobą

reklama
Do góry