Dziewczyny czerwone winko też jest dobre przed transferem na ukrwienie macicy także korzystajcie, oby to był Wasz ostatni weekend z na długie miesiące @mala_Mi 80 @Natsnats
reklama
daj im szanse, mysle ze 1-2 powinny byc dobre u Ciebie, bralas tez suple powinno cos z tego byc. trzymam kciukiBrałam różnie, czasami 100, czasami 200 + inne cuda.
Im więcej o tym wszystkim myślę tym bardziej nierealne mi się wydaje zajście w ciążę na swoich komórkach w tym wieku. Naprawdę to jak wygrana w totka.
Bardzo żałuję, że nie byłam w stanie namówić męża na in vitro conajmniej 5 lat wcześniej
@Natsnats ,@AninuTNo właśnie kiedy? Jutro? Mam nadzieje, ze dwójeczka się pięknie przyjęła u mamusi @Caro♤♤♤♤
Minimum 10 dni.
Miałam ovitrell przed punkcją i w dzień transferu także beta szybciej wyjdzie pozytywna po zastrzyku.
Oczywiście ciągle szukam objawów raz mam a raz nie mam. Piąty transfer a ja ciągle durna chodzę i cycki macam
Ja świeżego transferu nie będę mieć bo estradiol mam już ponad 5000 a progesteron 2,4. Ale na pewno zacznę już się przygotowywać winkiemDziewczyny czerwone winko też jest dobre przed transferem na ukrwienie macicy także korzystajcie, oby to był Wasz ostatni weekend z na długie miesiące @mala_Mi 80 @Natsnats
Evela.6
Fanka BB :)
Przynajmniej się trochę odstresujesz macają te cycki tak często [emoji6][emoji6][emoji6] czekamy z na tą Twoja piękna bete[emoji110][emoji110][emoji110]
Evela.6
No to teraz rośnijcie [emoji7][emoji110] kiedy betę robisz?
Już w dwupaku [emoji3059]
Evela.6
Mój dawny ginekolog, starszy, przemiły Pan jeszcze zanim zaczęliśmy invitro, przy każdym monitoringu owulacji kazał wracać do domu, napic się lamke albo 2 czerwonego winka, najlepiej wytawnwgo i poprzytulać się do 'kawalera' (tak mówił na mojego meza[emoji41]).
Pij na zdrowko [emoji8][emoji485]
Pij na zdrowko [emoji8][emoji485]
Ja świeżego transferu nie będę mieć bo estradiol mam już ponad 5000 a progesteron 2,4. Ale na pewno zacznę już się przygotowywać winkiem [emoji12][emoji12]
To już Ci tak zostanie z tym szukaniem objawów, aż zaczniesz czuć ruchy Dzieciaczków, czego Ci życzę z całego serduszka, czekamy z Tobą
reklama
PJuż w dwupaku [emoji3059]
Podziel się: