reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Tak jak mówiłam, to nie mój czas 😭😭😭😭😭 odpuszczam na razie... Nie wiem kiedy znów podejdę do transferu 😭😭😭😭😭 na razie chce chyba odpocząć psychicznie 😔 dziś beta tylko 9 😔😔😔😔

kurcze :(

kochana weź ty no poszukaj dobrego immunologa, bo to aż dziwne wszystko... trzeba pogrzebać może konkretniej...'

a póki co tule cie najmocniej jak potrafie

poukładaj sobie wszystko, spokojnie i tyle i le potrzebujesz :*

jesteśmy z Tobą! i rozumiemy :(

Juz zaczynasz dzis trzymac kciuki za 'jutrzejsze' dziewczyny ? :) W sumie, czemu nie ;) :*

Skoro taki miesiać to trzeba zacząć trzymać dzień wcześniej! Zmieniam motto kciuków o!

reklama
Z jednej strony chciała bym iść za ciosem i zaraz mieć kolejny transfer ( w sumie nie wiem czy to możliwe czy nie muszę jednego cyklu odczekać) i mieć to już wszystko za sobą.... a z drugiej nie wiem co robić 😭😭
Kochana tule mocno. Marzec był złym miesiącem. Teraz odpoczynek i pozniej walka. Masz jeszcze dzieciaczki do wzięcia ❣️❣️

Mam wrażenie że już nigdy mi to nie będzie dane 😭😭😭😭 seriooo. Serce peklo mi na milion kawałków 😭😭😭😭tak wiem też że mam za sobą tylko 3 transfery ( w 2 była beta dodatnia a w jednym nawet nie ruszyła) ale mam wrażenie że nigdy nie zostanę mama. Mam dosc, naprawdę... Chyba wola bym jak by beta od razu była 0 a nie dawała nadzieję 😭😭😭😭 Boże dlaczego to tak bardzo boli 😭😭😭 dlaczego tak jest 😭😭😭😭
Nie chodzi o to, czy miałaś mało czy dużo transferów - to zawsze boli 😔. Swoim wpisem w poniedziałek, próbowałam Cię jakoś przygotować na niepowodzenie ale nie miałam sumienia 😔
Ja na 5 transferów miałam 3 biochemiczne 😔. Wiem co przeżywasz - kaZda tutaj też to wie❤️
Spróbuj się nie załamywać i koniecznie musisz sobie porządnie popłakać. Musisz dać upust emocjom. Możesz nawet strzelić męża 😜. Albo poprzytulac się do drzewa. Najważniejsze, żebyś nie dusiła tego w sobie ❤️

Hej:)
Ja tylko podczytuje was:(jakoś nie potrafię włączyć się w rozmowę...
Mam pytanie:
W czwartek miałam transfer 3dniowego zarodka Czy jest jakaś szansa zobaczyć cień cienia na teście?:(czy za wcześnie?

reklama
Hej:)
Ja tylko podczytuje was:(jakoś nie potrafię włączyć się w rozmowę...
Mam pytanie:
W czwartek miałam transfer 3dniowego zarodka Czy jest jakaś szansa zobaczyć cień cienia na teście?:(czy za wcześnie?
Hej
Wg mnie za wcześnie. Dołożysz sobie tylko stresu. Ja nie wierzę sikańcom i zawsze idę na betę 🙃

Do góry