Teraz będzie inaczej i wierzymy w to kochana!Bo jesteś mega szczęściarą Ja w poprzednich miałam łącznie 29 i nie mam żadnego dziecka
reklama
G
gość2502
Gość
O Jezu to jeszcze trochę haha dopiero będę brała antyki ale dziękuję:*Nie wiem kochana ale może tak Masz druga grupę cytologii czyli ok, jeśli lekarz powiedział, ze jest w porządku do transferu to nie ma co się martwić trzymam kciuki za udany transfer!
annemarie
Fanka BB :)
Trzymam kciukiWłaśnie jadę po wynik
annemarie
Nie o to chodzi zeby miec mase zarodkow ,a o to zeby miec pare bardzo dobrych.Bedziesz miecBo jesteś mega szczęściarą Ja w poprzednich miałam łącznie 29 i nie mam żadnego dziecka
mala_Mi 80
Ja miałam aż 29 jajek a tylko 1 zarodka. Pisałyśmy tylko o ilości jajek i szczęściu niegatki, która miała mniej jajek a ma aż 2 cudyNie o to chodzi zeby miec mase zarodkow ,a o to zeby miec pare bardzo dobrych.Bedziesz miec
Dziękuję
JestemMama!
Tak jak mówiłam, to nie mój czas odpuszczam na razie... Nie wiem kiedy znów podejdę do transferu na razie chce chyba odpocząć psychicznie dziś beta tylko 9
mala_Mi 80
Bardzo mi przykroTak jak mówiłam, to nie mój czas odpuszczam na razie... Nie wiem kiedy znów podejdę do transferu na razie chce chyba odpocząć psychicznie dziś beta tylko 9
Odpocznij, wypłacz się i wracaj po swoje bałwanki
annemarie
Wiem,wiem...ale niestety z obserwacji chyba juz 8 letnich tutaj powtarza sie regula,ze duzo komorek czy zarodkow wcale nie jest dobre.Bo malo zostaje na koncu albo i nic.Ja miałam aż 29 jajek a tylko 1 zarodka. Pisałyśmy tylko o ilości jajek i szczęściu niegatki, która miała mniej jajek a ma aż 2 cudy
Dziękuję
Sama jestem tego przykladem
Kurde, trzymaj się dzielnie . Wyplacz dziś wszystkie żale i zobaczysz, że za kilka dni poczujesz się troszkę lepiejTak jak mówiłam, to nie mój czas odpuszczam na razie... Nie wiem kiedy znów podejdę do transferu na razie chce chyba odpocząć psychicznie dziś beta tylko 9
Doczekasz swojego cudu, zobaczysz - tylko musisz być silna
reklama
Pojechałabym na betę nawet dzisiaj ale już za późno, u mnie na zadupiu i w pobliżu zadupia pobierają krew do godz. 10. Wytrzymam do jutra i przed 7 rano zapieprzam do labo chyba że krew mnie do tego czasu zalejeJedź na betę i zobacz. Wiele kobiet tutaj nawet krwawiło. Może to implantacja, zarodek sobie miejsce wgryza.
Podziel się: