reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej
Wg mnie za wcześnie. Dołożysz sobie tylko stresu. Ja nie wierzę sikańcom i zawsze idę na betę 🙃
Tez nie wierze. Mój mi pokazał taka piekna krechę a beta zweryfikowała rzeczywistośc. @Klaudusiek+ czekaj cierpliwie na termin wyznaczony przez lekarza. Dla swojego własnego spokoju

Tak jak mówiłam, to nie mój czas 😭😭😭😭😭 odpuszczam na razie... Nie wiem kiedy znów podejdę do transferu 😭😭😭😭😭 na razie chce chyba odpocząć psychicznie 😔 dziś beta tylko 9 😔😔😔😔
Tak podejrzewałam niestety... Miałam taką samą betę ostatnio 11dpt i to niestety była biochemiczna... Bardzo mi przykro. Ale masz jeszcze 3 zarodki! Trzymaj się tego ❤

Mam wyniko badan - jestem gruba, bo zre i sie nie ruszam [emoji2358] cala reszta w normie [emoji38]
Insulina na czczo 5,76
Glukoza na czczo 90
Wskaźnik Homa 1,27
No nic, trzeba przestac zrec [emoji1787]
Ja na czczo mam insuline 16 a glukozę 100. Po obciążeniu glukoza i insulina wyrąbana w kosmos po 200, nawet po 2 godzinach.
13 kwietnia mam wizytę w poradni chorób metabolicznych. Wdrozylam dietę cukrzycową, idzie dobrze tylko strasznie tak obyć się bez słodyczy 😱

Ja na czczo mam insuline 16 a glukozę 100. Po obciążeniu glukoza i insulina wyrąbana w kosmos po 200, nawet po 2 godzinach.
13 kwietnia mam wizytę w poradni chorób metabolicznych. Wdrozylam dietę cukrzycową, idzie dobrze tylko strasznie tak obyć się bez słodyczy [emoji33]
Ja mam caly panel badan, 4 kartki i absolutnie wszystko w normie wiec nie ma wymowek.
A Ty na diecie pocierpisz, ale za to odchudzisz dupsko i bedziesz lachon, ze hoho [emoji16][emoji16]

Ja mam caly panel badan, 4 kartki i absolutnie wszystko w normie wiec nie ma wymowek.
A Ty na diecie pocierpisz, ale za to odchudzisz dupsko i bedziesz lachon, ze hoho [emoji16][emoji16]
Muszę być patyczakiem aby zdrowie zachować. Nie ma innej rady. Na razie na bank dostanę leki od cukrzycy typu 2 , w zasadzie jestem na krawędzi.

reklama
Do góry