reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak jak mówiłam, to nie mój czas 😭😭😭😭😭 odpuszczam na razie... Nie wiem kiedy znów podejdę do transferu 😭😭😭😭😭 na razie chce chyba odpocząć psychicznie 😔 dziś beta tylko 9 😔😔😔😔

kurcze :(

kochana weź ty no poszukaj dobrego immunologa, bo to aż dziwne wszystko... trzeba pogrzebać może konkretniej...'

a póki co tule cie najmocniej jak potrafie

poukładaj sobie wszystko, spokojnie i tyle i le potrzebujesz :*

jesteśmy z Tobą! i rozumiemy :(

Juz zaczynasz dzis trzymac kciuki za 'jutrzejsze' dziewczyny ? :) W sumie, czemu nie ;) :*

Skoro taki miesiać to trzeba zacząć trzymać dzień wcześniej! Zmieniam motto kciuków o!

reklama
Z jednej strony chciała bym iść za ciosem i zaraz mieć kolejny transfer ( w sumie nie wiem czy to możliwe czy nie muszę jednego cyklu odczekać) i mieć to już wszystko za sobą.... a z drugiej nie wiem co robić 😭😭
Kochana tule mocno. Marzec był złym miesiącem. Teraz odpoczynek i pozniej walka. Masz jeszcze dzieciaczki do wzięcia ❣️❣️

Mam wrażenie że już nigdy mi to nie będzie dane 😭😭😭😭 seriooo. Serce peklo mi na milion kawałków 😭😭😭😭tak wiem też że mam za sobą tylko 3 transfery ( w 2 była beta dodatnia a w jednym nawet nie ruszyła) ale mam wrażenie że nigdy nie zostanę mama. Mam dosc, naprawdę... Chyba wola bym jak by beta od razu była 0 a nie dawała nadzieję 😭😭😭😭 Boże dlaczego to tak bardzo boli 😭😭😭 dlaczego tak jest 😭😭😭😭
Nie chodzi o to, czy miałaś mało czy dużo transferów - to zawsze boli 😔. Swoim wpisem w poniedziałek, próbowałam Cię jakoś przygotować na niepowodzenie ale nie miałam sumienia 😔
Ja na 5 transferów miałam 3 biochemiczne 😔. Wiem co przeżywasz - kaZda tutaj też to wie❤️
Spróbuj się nie załamywać i koniecznie musisz sobie porządnie popłakać. Musisz dać upust emocjom. Możesz nawet strzelić męża 😜. Albo poprzytulac się do drzewa. Najważniejsze, żebyś nie dusiła tego w sobie ❤️

Hej:)
Ja tylko podczytuje was:(jakoś nie potrafię włączyć się w rozmowę...
Mam pytanie:
W czwartek miałam transfer 3dniowego zarodka Czy jest jakaś szansa zobaczyć cień cienia na teście?:(czy za wcześnie?

reklama
Hej:)
Ja tylko podczytuje was:(jakoś nie potrafię włączyć się w rozmowę...
Mam pytanie:
W czwartek miałam transfer 3dniowego zarodka Czy jest jakaś szansa zobaczyć cień cienia na teście?:(czy za wcześnie?
Hej
Wg mnie za wcześnie. Dołożysz sobie tylko stresu. Ja nie wierzę sikańcom i zawsze idę na betę 🙃

Do góry