reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja ogólnie też mam problem,którego lekarza wybrać na miejscu.Mamy dwóch dobrych.Jeden jest polecany prawie przez wszystkich znajomych i ma opinie fachowca,a drugi jest ordynatorem w szpitalu i tez ma doskonale opinie.I teraz mam dylemat którego wziąść.Narazie jestem zapisana do dwóch 😊

reklama
Ja ogólnie też mam problem,którego lekarza wybrać na miejscu.Mamy dwóch dobrych.Jeden jest polecany prawie przez wszystkich znajomych i ma opinie fachowca,a drugi jest ordynatorem w szpitalu i tez ma doskonale opinie.I teraz mam dylemat którego wziąść.Narazie jestem zapisana do dwóch 😊
Ogólnie lepiej do tego co jest w szpitalu, ja leżałem prawie 2 miesiące i serio lepiej mieć tam lekarza. Nie traktowali mnie inaczej, ale jak nie wiedziałam co mam zrobić bo ordynatorka coś na obchodzone mówiła, że.moze pójdę do domu, a to już było zaraz przed porodem, gdzie leżałem już 1.5 miesiąca to te 2 tygodnie nie robiły już dla mnie problemu to zadzwoniłam do niego i on działał. Czasem może być łatwiej.

Wiem, niestety wiem 😔 z jednej strony się cieszę że znów beta ruszyła, że może coś z tego jeszcze będzie. A z drugiej strony nie ludze się... Cierpliwie czekam co przyniesie środa. Mam nadzieję że będą to dobre wieści i okaże się że trafił mi się mega leniuszek 🙏🙏🙏🙏🙏 modlę się o to. Chciała. Bym aby tak było....maz też na razie jest sceptycznie nastawiony... Boi się rozczarowania kolejnego 😔😔😔eh... Wszystko w rękach Boga i mojego leniuszka 🙏🙏🙏🙏✊✊✊✊
Ja trzymam mocno ✊✊✊ musi być dobrze jestes nasza jedyna nadzieja w tym mc. 🙏🙏🙏

Wyobraźcie sobie:
Lekarz gin położnik ( świetne opinie itp) u mnie w mieście dzisiaj stwierdził ze pecherzyki ciążowe są spłaszczone i ze macica ma czynność skurczową i ze mogę porobić bo boli mnie brzuch...
Mąż stwierdził ze jedziemy do invimedu do naszej p doktor. I co? Wszystko ok, piękne dzidzie , maja po 11 i 12 mm, pecherzyki jak trzeba i wszystko jest ok na ten moment a bóle brzucha i plamienia: mam olać 😊kolejna wizyta 31.03😊
Moze miał spłaszczony ekran falujacy. Stąd skurcze i inne atrakcje które wypatrzył 😜

Dziewczyny a wie może któraś ile się czeka na wynik badania zarodka PTG-A (ten na podstawowe wady)? Czy zrobione w danym cyklu zarodki zdążą być przetestowane i transferowane w tym samym cyklu?

Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie

Załączniki

• IMG-20210322-WA0015.jpg
    IMG-20210322-WA0015.jpg
    94,9 KB · Wyświetleń: 172
reklama
Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie
Witaj na świecie Małgosiu ❤️❤️ cudowna dziecino😍❤️ dużo zdrówka dla was i jak najszybszego powrotu do domku ❤️ ( ale wam zazdroszczę, tobie i @bazylia128 że macie już swoje cuda przy sobie... U mnie nawet nie wiadomo czy ciaza będzie... A o takim małym cudzie mogę jak na razie tylko pomarzyć 😔😔😔)

Do góry