reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja ogólnie też mam problem,którego lekarza wybrać na miejscu.Mamy dwóch dobrych.Jeden jest polecany prawie przez wszystkich znajomych i ma opinie fachowca,a drugi jest ordynatorem w szpitalu i tez ma doskonale opinie.I teraz mam dylemat którego wziąść.Narazie jestem zapisana do dwóch 😊

reklama
Ja ogólnie też mam problem,którego lekarza wybrać na miejscu.Mamy dwóch dobrych.Jeden jest polecany prawie przez wszystkich znajomych i ma opinie fachowca,a drugi jest ordynatorem w szpitalu i tez ma doskonale opinie.I teraz mam dylemat którego wziąść.Narazie jestem zapisana do dwóch 😊
Ogólnie lepiej do tego co jest w szpitalu, ja leżałem prawie 2 miesiące i serio lepiej mieć tam lekarza. Nie traktowali mnie inaczej, ale jak nie wiedziałam co mam zrobić bo ordynatorka coś na obchodzone mówiła, że.moze pójdę do domu, a to już było zaraz przed porodem, gdzie leżałem już 1.5 miesiąca to te 2 tygodnie nie robiły już dla mnie problemu to zadzwoniłam do niego i on działał. Czasem może być łatwiej.

Wiem, niestety wiem 😔 z jednej strony się cieszę że znów beta ruszyła, że może coś z tego jeszcze będzie. A z drugiej strony nie ludze się... Cierpliwie czekam co przyniesie środa. Mam nadzieję że będą to dobre wieści i okaże się że trafił mi się mega leniuszek 🙏🙏🙏🙏🙏 modlę się o to. Chciała. Bym aby tak było....maz też na razie jest sceptycznie nastawiony... Boi się rozczarowania kolejnego 😔😔😔eh... Wszystko w rękach Boga i mojego leniuszka 🙏🙏🙏🙏✊✊✊✊
Ja trzymam mocno ✊✊✊ musi być dobrze jestes nasza jedyna nadzieja w tym mc. 🙏🙏🙏

Wyobraźcie sobie:
Lekarz gin położnik ( świetne opinie itp) u mnie w mieście dzisiaj stwierdził ze pecherzyki ciążowe są spłaszczone i ze macica ma czynność skurczową i ze mogę porobić bo boli mnie brzuch...
Mąż stwierdził ze jedziemy do invimedu do naszej p doktor. I co? Wszystko ok, piękne dzidzie , maja po 11 i 12 mm, pecherzyki jak trzeba i wszystko jest ok na ten moment a bóle brzucha i plamienia: mam olać 😊kolejna wizyta 31.03😊
Moze miał spłaszczony ekran falujacy. Stąd skurcze i inne atrakcje które wypatrzył 😜

Dziewczyny a wie może któraś ile się czeka na wynik badania zarodka PTG-A (ten na podstawowe wady)? Czy zrobione w danym cyklu zarodki zdążą być przetestowane i transferowane w tym samym cyklu?

Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie

Załączniki

• IMG-20210322-WA0015.jpg
    IMG-20210322-WA0015.jpg
    94,9 KB · Wyświetleń: 168
reklama
Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie
Witaj na świecie Małgosiu ❤️❤️ cudowna dziecino😍❤️ dużo zdrówka dla was i jak najszybszego powrotu do domku ❤️ ( ale wam zazdroszczę, tobie i @bazylia128 że macie już swoje cuda przy sobie... U mnie nawet nie wiadomo czy ciaza będzie... A o takim małym cudzie mogę jak na razie tylko pomarzyć 😔😔😔)

Do góry