reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie
Gratulacje!!! Śliczna ta moja imienniczka ❤️

reklama
hej, normalnie tracisz1 cykl, jesli wysylas do pgt w Polsce do Invicty to czas oczekiwania ok 2-3 tyg, jesli do Uk czy Hiszpani to dluzej.

Planuje robić w Gyncentrum, jeszcze nie wiem gdzie wysyłają.
Ech, miałam nadzieje ze to może tak od ręki jest i da radę transferować przebadane swieżaczki :(

Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie
Prześliczna maleńka Gosieńka 😍😍😍 gratulacje 😍

Wyobraźcie sobie:
Lekarz gin położnik ( świetne opinie itp) u mnie w mieście dzisiaj stwierdził ze pecherzyki ciążowe są spłaszczone i ze macica ma czynność skurczową i ze mogę porobić bo boli mnie brzuch...
Mąż stwierdził ze jedziemy do invimedu do naszej p doktor. I co? Wszystko ok, piękne dzidzie , maja po 11 i 12 mm, pecherzyki jak trzeba i wszystko jest ok na ten moment a bóle brzucha i plamienia: mam olać 😊kolejna wizyta 31.03😊
O lekarzach konowalach cos wiem w pierwszej ciąży gdy poszłam ja potwierdzić lekarz powiedział ze on nic nie widzi ze musi mi dać skierowanie do szpitala bo to będzie ciąża pozamaciczna.
W biegu poszłam do kolejnej lekarki juz z wynikiem bety koło 900 był pwiedziala piekna beta mocna ciąża widzimy sie za swą tyg na usg.
A przez te dwa tyg chodziłam ze wszystkim objawami ciąży pozamacicznej koszmar. Pozniej usg 6+2 stres ogromny i co piękne serduszko ❣️❣️
Także trzeba zawsze konsultować i nie poddawać sie. Pozniej krwawiłam bo miałam krwiaka podkosmowka ale to juz inna historia...
ciszę sie ze i ciebie piękne dwa bąbelki w brzuszku 🥰

Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem[emoji3059][emoji3059][emoji3059]kocham nad zycie
Gratulacje Mamusiu [emoji4][emoji4]
Cudna Kruszynka [emoji171]
Cieszcie się sobą [emoji4][emoji4]

Trochę się uspokoiłam bo doktorek był zadowolony. Widział około 15 pęcherzyków. Nie dał się przekonać na podwójny trigger, bo twierdzi że tak nie robi i to niepotrzebne bo stymulacja aż 12 dni. Dostałam 2x diphereline 0.1mg czyli coś nowego dla mnie. W sumie to wielkie się wydawały te moje jajca, ale nie chciał powiedzieć jakie są duże. Oby nie za wielkie. W środę punkcja, więc pozostaje czekać 😘
Kochana a Ty jak po wczorajszej wizycie?? Bo nic nie pisałaś albo mi umknęło?? 😘

reklama
O lekarzach konowalach cos wiem w pierwszej ciąży gdy poszłam ja potwierdzić lekarz powiedział ze on nic nie widzi ze musi mi dać skierowanie do szpitala bo to będzie ciąża pozamaciczna.
W biegu poszłam do kolejnej lekarki juz z wynikiem bety koło 900 był pwiedziala piekna beta mocna ciąża widzimy sie za swą tyg na usg.
A przez te dwa tyg chodziłam ze wszystkim objawami ciąży pozamacicznej koszmar. Pozniej usg 6+2 stres ogromny i co piękne serduszko ❣️❣️
Także trzeba zawsze konsultować i nie poddawać sie. Pozniej krwawiłam bo miałam krwiaka podkosmowka ale to juz inna historia...
ciszę sie ze i ciebie piękne dwa bąbelki w brzuszku 🥰
To tez biedna przeżyłaś swoje 😒i teraz właśnie jak tu być mądrym i znaleźć dobrego lekarza który poprowadzi ciąże ?🤔tak jak dziewczyny mówią, dojazd 150 km w jedna stronę to jednak trochę daleko😒a niestety tutaj na miejscu ciężko o kogoś kompetentnego 😒weszłam ba stronę szpitala i szukam opinii o pracujących tam lekarzach , będę musiała wybrać któregoś z nich 🤷‍♀️

Do góry