reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie
Gratulacje!!! Śliczna ta moja imienniczka ❤️

reklama
hej, normalnie tracisz1 cykl, jesli wysylas do pgt w Polsce do Invicty to czas oczekiwania ok 2-3 tyg, jesli do Uk czy Hiszpani to dluzej.

Planuje robić w Gyncentrum, jeszcze nie wiem gdzie wysyłają.
Ech, miałam nadzieje ze to może tak od ręki jest i da radę transferować przebadane swieżaczki :(

Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie
Prześliczna maleńka Gosieńka 😍😍😍 gratulacje 😍

Wyobraźcie sobie:
Lekarz gin położnik ( świetne opinie itp) u mnie w mieście dzisiaj stwierdził ze pecherzyki ciążowe są spłaszczone i ze macica ma czynność skurczową i ze mogę porobić bo boli mnie brzuch...
Mąż stwierdził ze jedziemy do invimedu do naszej p doktor. I co? Wszystko ok, piękne dzidzie , maja po 11 i 12 mm, pecherzyki jak trzeba i wszystko jest ok na ten moment a bóle brzucha i plamienia: mam olać 😊kolejna wizyta 31.03😊
O lekarzach konowalach cos wiem w pierwszej ciąży gdy poszłam ja potwierdzić lekarz powiedział ze on nic nie widzi ze musi mi dać skierowanie do szpitala bo to będzie ciąża pozamaciczna.
W biegu poszłam do kolejnej lekarki juz z wynikiem bety koło 900 był pwiedziala piekna beta mocna ciąża widzimy sie za swą tyg na usg.
A przez te dwa tyg chodziłam ze wszystkim objawami ciąży pozamacicznej koszmar. Pozniej usg 6+2 stres ogromny i co piękne serduszko ❣️❣️
Także trzeba zawsze konsultować i nie poddawać sie. Pozniej krwawiłam bo miałam krwiaka podkosmowka ale to juz inna historia...
ciszę sie ze i ciebie piękne dwa bąbelki w brzuszku 🥰

Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem[emoji3059][emoji3059][emoji3059]kocham nad zycie
Gratulacje Mamusiu [emoji4][emoji4]
Cudna Kruszynka [emoji171]
Cieszcie się sobą [emoji4][emoji4]

Trochę się uspokoiłam bo doktorek był zadowolony. Widział około 15 pęcherzyków. Nie dał się przekonać na podwójny trigger, bo twierdzi że tak nie robi i to niepotrzebne bo stymulacja aż 12 dni. Dostałam 2x diphereline 0.1mg czyli coś nowego dla mnie. W sumie to wielkie się wydawały te moje jajca, ale nie chciał powiedzieć jakie są duże. Oby nie za wielkie. W środę punkcja, więc pozostaje czekać 😘
Kochana a Ty jak po wczorajszej wizycie?? Bo nic nie pisałaś albo mi umknęło?? 😘

reklama
O lekarzach konowalach cos wiem w pierwszej ciąży gdy poszłam ja potwierdzić lekarz powiedział ze on nic nie widzi ze musi mi dać skierowanie do szpitala bo to będzie ciąża pozamaciczna.
W biegu poszłam do kolejnej lekarki juz z wynikiem bety koło 900 był pwiedziala piekna beta mocna ciąża widzimy sie za swą tyg na usg.
A przez te dwa tyg chodziłam ze wszystkim objawami ciąży pozamacicznej koszmar. Pozniej usg 6+2 stres ogromny i co piękne serduszko ❣️❣️
Także trzeba zawsze konsultować i nie poddawać sie. Pozniej krwawiłam bo miałam krwiaka podkosmowka ale to juz inna historia...
ciszę sie ze i ciebie piękne dwa bąbelki w brzuszku 🥰
To tez biedna przeżyłaś swoje 😒i teraz właśnie jak tu być mądrym i znaleźć dobrego lekarza który poprowadzi ciąże ?🤔tak jak dziewczyny mówią, dojazd 150 km w jedna stronę to jednak trochę daleko😒a niestety tutaj na miejscu ciężko o kogoś kompetentnego 😒weszłam ba stronę szpitala i szukam opinii o pracujących tam lekarzach , będę musiała wybrać któregoś z nich 🤷‍♀️

Do góry